Πήρε το χαμόγελο της Ιωάννας Τούνη: Η instagrammer έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε εικόνα με το πρόσωπο του μωρού της

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν η Ιωάννα Τούνη φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μάλιστα, όπως έχει ανακοινώσει η ίδια αυτές τις ημέρες έχει άγχος μη της σπάσουν τα νερά και αναγκαστεί να πάει στην κλινική μόνη, χωρίς τον αγαπημένο της. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα για να πάει το άρρωστο σκυλάκι τους στον γιατρό και η Ιωάννα Τούνη έμεινε πίσω στην Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς, το ζευγάρι τις τελευταίες μέρες έχει έρθει αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη περιπέτεια μιας και το ένα από τα δύο σκυλάκια του Δημήτρη αντιμετωπίζει μερικά σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

Χθες, όμως, η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η ίδια.

Δείτε το πρόσωπο του μωρού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη έχει πάντα στο πλευρό της τους φίλους της. Η κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη συνόδευσε την εγκυμονούσα φίλη της στον γιατρό για τον υπέρηχό της και μάλιστα δημοσίευσε ένα Instagram story  όπου φαίνεται ολοκάθαρα το πρόσωπό του μικρού αγοριού. Μάλιστα, φαίνεται να χαμογελάει!

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;