Πήρε το ταλέντο του πατέρα της: Η δυναμική είσοδος της κόρης του Πλούταρχου στην ελληνική δισκογραφία με το τραγούδι της “Πόσο Θέλω”

Πήρε το ταλέντο του πατέρα της: Ονειρική φωνή η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα

Είναι ταλαντούχα και πανέμορφη και μόλις έκανε το ντεμπούτο της στην μουσική με το τραγούδι “Πόσο Θέλω”. Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα ετοιμάζεται για να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής.

Το “Πόσο Θέλω”, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, γεμάτο φρεσκάδα, φως και καλοκαιρινή αύρα, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Σημειώνεται ότι, η Κατερίνα έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, με το τραγούδι “Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις” που τραγουδά με τον Γιάννη Πλούταρχο. Το τραγούδι μάλιστα βρέθηκε στα top trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η Κατερίνα πήρε το ταλέντο του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου και έκανε το μουσικό ντεμπούτο της

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα συναρπάζει το κοινό και on stage, μέσα από τις συναυλίες της με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024