Πήρε τον νόμο στα χέρια του: Πατέρας σκότωσε τον σύντροφο της κόρης του μόλις έμαθε ότι την εξέδιδε σε κύκλωμα

Αληθινή ιστορία: Όταν ένας πατέρας πήρε εκδίκηση για την κόρη του

Πατέρας αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του και δολοφόνησε τον σύντροφο της ανήλικης κόρης του, επειδή την πούλησε σε κύκλωμα σωματεμπορίας, στην Ουάσινγκτον.

Ειδικότερα, ο 60χρονος John Eisenman συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τη δολοφονία του συντρόφου της ανήλικης κόρης του.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, το έγκλημα έγινε τον Νοέμβριο του 2020, με το θύμα να αναγνωρίζεται ως ο 19χρονος φίλος της κόρης του κατηγορουμένου, επειδή έμαθε πως η κόρη του -ανήλικη τότε- φέρεται να είχε πουληθεί σε δίκτυο σωματεμπορίας και είχε πληροφορίες πως ο σύντροφός της «ίσως ήταν ο υπεύθυνος για την πώληση».

Αληθινή ιστορία: Ο πατέρας κατάφερε να σώσει την κόρη του

Ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας κατάφερε να σώσει την κόρη του από το κύκλωμα και να τη φέρει πίσω στο σπίτι τους, τον Οκτώβριο του 2020, ενώ μετά από ένα μήνα, φέρεται να έστησε καρτέρι στον 19χρονο, τον απήγε, δένοντάς τον και βάζοντάς τον στο φορτηγάκι του και του επιτέθηκε, χτυπώντας το στο κεφάλι με ένα ξύλο κι έπειτα τον μαχαίρωσε επανηλειμμένως, προκαλώντας τον θάνατό του.

Στη συνέχεια, ο 60χρονος πήγε με το φορτηγάκι σε ερημική περιοχή, όπου και το εγκατέλειψε, με το πτώμα μέσα. Το αυτοκίνητο παρέμεινε εκεί για περίπου ένα χρόνο, πριν εντοπιστεί και απομακρυνθεί από το σημείο, χωρίς να γνωρίζει ο άνθρωπος που το απομάκρυνε, πως υπήρχε μέσα πτώμα.

Ο άνθρωπος άφησε το αυτοκίνητο σε περιοχή του Σπόκεϊν, με το πτώμα να ανακαλύπτεται αργότερα από αγνώστους, οι οποίοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το όχημα.

Ο πατέρας προφυλακίστηκε με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων και σύμφωνα με την αστυνομία, είχε καθαρό ποινικό μητρώο.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό