«Πιστεύω μόνο εσένα, κανέναν άλλο»: Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει την Ασημίνα μετά την αποβολή της από το Survivor

Survivor All Star: Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει την Ασημίνα

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, μπορεί να άρπαξε φωτιά η καλύβα των μαχητών όμως αυτό που απασχόλησε το κοινό ήταν η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Ο Νίκος Μπάρτζης κατονόμασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, για παραβίαση κανόνων με τη χρήση, μεταξύ άλλων, κινητού τηλεφώνου και η παραγωγή διασταύρωσε και επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του.

Ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος στηρίζει τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε μία ανάρτηση για όσα συνέβησαν, Μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της 23χρονης και έγραψε:

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε».

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την αποβολή της Ασημίνας από το Survivor All Star

Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν μετά την προβολή του τρέιλερ, που δείχνει τον Νίκο Μπάρτζη να κατηγορεί τη σύντροφό του, ο Χρήστος Δάντης είχε πει: «Ναι, το είδα το τρέιλερ. Με βάση ένα τρέιλερ δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του».

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ