“Πλωτό παλάτι”: Το υπερπολυτελές σκάφος που έκανε δώρο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

by Τόνια Τζαφέρη

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι άραγε ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Κατερίνα Καινούργιου: Εδώ και μερικά χρόνια, η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Με το ζευγάρι να δείχνει ευτυχισμένο και να αποτελεί ίσως ένα από τα αγαπημένα της showbiz.

"Πλωτό παλάτι": Το υπερπολυτελές σκάφος που έκανε δώρο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Καινούργιου, που πρόσφατα θέλησε να εκφράσει το μικρό της παράπονο, δεν έχει διστάσει πολλές φορές να… στάξει μέλι για το σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής της. Μην κρύβοντας τον έρωτά της για τον επιχειρηματία. Κι εκείνος, φυσικά, τρέφει τα αντίστοιχα συναισθήματα για την καλή του, με τις φήμες περί γάμου ολοένα να «φουντώνουν».

Αυτό συνέβη για ακόμη μια φορά με το πανάκριβο δώρο, που έκανε στην Καινούργιου ο Τσαγκρίδης. Όπως παρουσιάζει το «Yes Magazine», πρόκειται για μια υπερπολυτελή θαλαμηγό. Την οποία θα ήθελε οποιοσδήποτε, με το σύντροφο της προσεχώς νέας παρουσιάστριας του Alpha να δείχνει, με αυτό τον τρόπο, τη λατρεία του στο πρόσωπό της.

Μετά από κάτι τέτοια, είναι λογικό να αναρωτηθεί κανείς, αν υπάρχει… κάποιος γάμος στα σκαριά, με την Καινούργιου τον τελευταίο καιρό να μην απαντά με σαφήνεια.

Κατερίνα Καινούργιου: Το υπερπολυτελές σκάφος που της έκανε δώρο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo