Πλούταρχος: «Η Μαρία είναι η γυναίκα της ζωής μου – Περάσαμε και δυσκολίες, αλλά το παλέψαμε»

Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση για την σύζυγό του

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, μίλησε ο Έλληνας τραγουδιστής  Γιάννης Πλούταρχος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, περιέγραψε τη σχέση με τα παιδιά του και συγκινήθηκε όταν η συζήτηση έφτασε στη γυναίκα της ζωής του, Μαρία.

“Την περίοδο της καραντίνας ήταν υπέροχο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι, γιατί υπήρχε κόσμος, υπήρχε φασαρία… Είναι εντός εισαγωγικών αυτό, γιατί αν κι έχουμε πολλά παιδιά, δεν υπάρχουν τσακωμοί, είναι ελάχιστοι κι αν υπάρξουν, δεν τους ακούει κανείς. Από εκεί και πέρα, για μένα προσωπικά μιλάω, δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είχα μια άρνηση να τραγουδήσω γιατί δεν μου έβγαινε. Θέλω να είμαι καλά ψυχολογικά για να τραγουδήσω. Τραγουδούσα μέσα στο σπίτι βέβαια, γράφαμε τραγούδια. Ο γιος μου, ο Γιώργος, έκανε πολύ ωραία πράγματα!

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πλούταρχου για τη γυναίκα της ζωής του

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με τα παιδιά του. Όπως είπε, συζητάνε τα πάντα μαζί, ενώ εκείνος είναι το “πειραχτήρι” του σπιτιού:

“Εγώ με τα παιδιά στο σπίτι είμαι του παιχνιδιού. Θα τα πειράξω, γιατί είμαι πολύ μεγάλο πειραχτήρι, αλλά όταν θα πάρουμε μια απόφαση και θα πρέπει κάποιος να γίνει ο κακός της οικογένειας, αυτός είμαι εγώ. Με τα παιδιά μου συζητάω τα πάντα, μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς… Για τις σχέσεις των παιδιών μου, για όλα”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών του, Μαρία. Όπως παραδέχτηκε εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του: “Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς!

Γιάννης Πλούταρχος: Η προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη αν θεωρεί ότι τα πήγε καλύτερα ως ερμηνευτής ή ως οικογενειάρχης, ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε:

“Ως οικογενειάρχης, τουλάχιστον, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορώ να το κρίνω, να το βάλω σε μια ζυγαριά. Νομίζω ότι τα ‘χω καταφέρει καλά. Τώρα, πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί έχω ακόμα μικρά παιδιά, θα το δείξει η πορεία της ζωής, όταν θα έρθει η ώρα να κάνω τον απολογισμό.

Όσο για την καριέρα, αυτό μπόρεσα να κάνω. Καλό, κακό, λίγο, πολύ… Για μένα ήταν πάρα πολύ όμορφο! Μου έδωσε περισσότερα πράγματα ο Θεός, από όσα ζήτησα. Αυτό που θέλω για το μέλλον, είναι να έχουν καλές ζωές τα παιδιά μου, να έχουν μεγάλες δόσεις ευτυχίας στη ζωή τους”.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη