Πλούταρχος: Βρέθηκε στην σκηνή μαζί με την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, τραγουδήσανε και της υποκλίθηκε

by Εύα Ζαχαριάδη

Πλούταρχος: Μπαμπάς και κόρη μαζί στην σκηνή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο τραγουδιστής μας μάγεψε με τις ερμηνείες του και μας συγκίνησε όταν βρέθηκε στην σκηνή με την κόρη του.

Μαζί του πρόσωπα που ο ίδιος αγαπά, ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του και αγαπημένα δικά τους τραγούδια. Σε αυτή τη μοναδική μουσική σύμπραξη συμμετείχαν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ζόζεφιν.

Η παραδοσιακή μουσική είχε την τιμητική της με μια κορυφαία εκπρόσωπο του είδους, τη Γωγώ Τσαμπά.

Ξεχωριστή κρητική νότα στη βραδιά έδωσε ο λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης, ενώ σε ρόλο ερμηνευτή απολαύσαμε και τον ηθοποιό Μέμο Μπεγνή.

Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, όμως, ήταν και η κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου.

Η υπόκλιση του Πλούταρχου στην κόρη του

Η κόρη του τραγουδιστή ερμήνευσε μαζί του το κομμάτι της «Πόσο ωραία μάτια έχεις» που λέει με τον Νίνο.

Μάλιστα, υπήρξε και ένα συγκινητικό στιγμιότυπο, καθώς ο περήφανος μπαμπάς την φίλησε τρυφερά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ενώ στο τέλος υποκλίθηκε στις φωνητικές ικανότητες της κόρης του, φιλώντας της το χέρι.

Πλούταρχος: Βρέθηκε στην σκηνή μαζί με την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, τραγουδήσανε και της υποκλίθηκε

Σημειώνεται, πως η Κατερίνα Κακοσαίου προς το παρόν δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπως ο αδελφός της, Γιώργος Κακοσαίος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν