Ποια είναι η πλαστική επέμβαση που θέλει να κάνει στο πρόσωπό της η Ιωάννα Τούνη: «Θέλω να την ξανακάνω»

Ιωάννα Τούνη: Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok έδειξε για μία ακόμη φορά με χιούμορ τη μύτη της, στην οποία η ίδια έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει πλαστική.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τελευταίο διάστημα που παραμένει λίγο παραπάνω στο σπίτι της λόγω εγκυμοσύνης ανεβάζει συχνά πυκνά και στο TikTok.

H γνωστή Influencer δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα όπου τρολάρει το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της. Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει κανένα κόμπλεξ να παραδεχτεί ότι στο παρελθόν εμπιστεύτηκε τα χέρια ενός γιατρού για να αλλάξει κάτι που δεν της άρεσε πάνω της.

«Όταν κάποιος μου λέει ότι βρήκε μια ωραία φωτογραφία μου πριν κάνω πλαστική στη μύτη. Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ΞΑΝΑΚΑΝΩ πλαστική κάποια στιγμή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram

@j.touni Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ΞΑΝΑΚΑΝΩ πλαστική καποια στιγμή ??? #fy #foryou #foryoupage #greece #tiktokgreece #jtouni #touni ♬ original sound – Anime Planet

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων