Ποια η γνώμη σας για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα; – Οι αλλαγές και τα πρώτα λόγια του Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Πως πήγε το πρώτο επεισόδιο της νέας τους αρχής ;

H γνωστή εκπομπή του ΑΝΤ1, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, επέστρεψε και πάλι για την νέα χρονιά κάνοντας εχθές την πρεμιέρα της.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως είναι γνωστό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις εις βάρος του καταγγελίες.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης εμφανίστηκαν με νέα διάταξη στο πλατό. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης καθόταν στη μέση του γραφείου, στα αριστερά του είχε τον Χρήστο Κιούση και στα δεξιά του τον Γιάννη Σερβετά. Μέχρι πρότινος ο Χρήστος Κιούσης καθόταν δίπλα στον Γιάννη Σερβετά.

Οι Ράδιο Αρβύλα απάντησαν με τον δικό τους τρόπο στις φήμες που ήθελαν την εκπομπή να αλλάζει όνομα

Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στο γραφείο και η φωνή από το βαν ακούστηκε να λέει: «3… Μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα. Σκεφτήκαμε μήπως ονομάζαμε την εκπομπή “Τρία πουλάκια κάθονταν”, “Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”». Τα λογοπαίγνια με τον αριθμό 3, όσοι δηλαδή είναι και οι παρουσιαστές, συνεχίστηκαν.

Η φωνή από το βαν κατέληξε όμως πως: «Αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά. Οπότε κυρίες και κύριοι ξεκινάει το Ράδιο Αρβύλα…» και μ’ αυτόν τον τρόπο έγινε σαφές ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν αλλάζει όνομα.

«Πόσα βίντεο και πόσες ευχές έχουμε από σας και δεν μπορούμε να τις δείξουμε όλες. Παλιόπαιδα, μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας κρατάμε από το 2021 που φεύγει… Στο διάολο 2021!», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις νέες θέσεις των συνεργατών του.

«Είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση. Ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια με το δεξί, δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή», είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

Related posts

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές