Ποιος Χατζηγιάννης και ποιος Δέδες: Αυτός ο διάσημος Έλληνας είναι πάντα στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άντρας που είναι πάντα στο πλευρό της παρουσιάστριας

Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε ένα ονειρικό καλοκαίρι στο πλευρό ενός άντρα. Και όχι δεν εννοούμε τον Κωνσταντίνο Δέδε που είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη. Πρόκειται για έναν πολύ καλό της φίλο.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε με το μπικίνι της, ενώ πέρασε το μήνυμά της με μια λεζάντα γεμάτη χιούμορ αλλά και στοχασμό. «Καλοκαίρι και γενέθλια. Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι followers της, διάσημοι και μη, της ευχήθηκαν και αρκετοί ήταν εκείνοι που επισήμαναν πόσο όμορφη δείχνει απαλλαγμένη από το μακιγιάζ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο καλύτερος της φίλος μαζί της στις διακοπές

Η ηθοποιός και ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνουν τα μπάνια τους, την ηρεμία της φύσης ενώ παράλληλα συλλέγουν εικόνες που θα θυμούνται. Μάλιστα, η Ζέτα έκανε μακραμέ και οι φωτογραφίες της εντυπωσιάζουν, καθώς τα κατάφερε περίφημα. Στην παρέα τους είναι επίσης ο Γιώργος Δάσκαλος.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» από την άλλη κοινοποίησε εικόνες του με μαγιό, αλλά και με τα εδέσματα που γεύτηκαν, και μεταξύ άλλων μας έδειξε το καινούργιο τατουάζ που κοσμεί το μπράτσο του.

Ο παρουσιαστής πόζαρε στον φακό της καλής του φίλης και με το γνωστό του χιούμορ τόνισε ότι έχει διάθεση μοντέλου. Οι δυο τους χαλαρώνουν λίγο μπριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις σε ΣΚΑΪ και ANT1 και επιδίδοναι σε δραστηριότητες που τους ευχαριστούν.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο