Πολ Γουόκερ: Ο γάμος της κόρης του αδικοχαμένου ηθοποιού – Ο Βίν Ντίζελ συνόδεψε την νύφη

by Εύα Ζαχαριάδη

Πολ Γουόκερ: Παντρεύτηκε η κόρη του συνοδευόμενη από τον Βιν Ντίζελ

Σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε ο γάμος της κόρης του αδικοχαμένου ηθοποιού Πολ Γουόκερ. Ο Βιν Ντίζελ που ήταν αδελφικός φίλος με τον Πολ Γουόκερ, παρέδωσε την κόρη του Γουόκερ στον γαμπρό.

Πολ Γουόκερ: Ο γάμος της κόρης του αδικοχαμένου ηθοποιού – Ο Βίν Ντίζελ συνόδεψε την νύφη

Η 22χρονη Μίντοου ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από τον γάμο της με τον ηθοποιό Λουίς Θόρτον Άλαν με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί πριν δύο μήνες. «Είμαστε παντρεμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λιτή λεζάντα.

Η νεαρή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της και στον γαμπρό την παρέδωσε ο Βιν Ντίζελ, ο οποίος είναι νονός της, αλλά και καλός φίλος του πατέρα της, Πολ Γουόκερ. Οι δύο άντρες πρωταγωνιστούσαν στις ταινίες «Fast and Furius» και τους συνέδεε μια φιλία χρόνων.

Τι είπε η κόρη του Πολ Γουόκερ για το γάμο

Σύμφωνα με τη Vogue, ο γάμος έγινε «νωρίτερα αυτό τον μήνα» χωρίς όμως να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία, ενώ μάλιστα η Μίντοου δήλωσε πως «η πανδημία επηρέασε τα σχέδιά μας. Η οικογένεια του Λούις δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Πολλοί στενοί φίλοι, τους οποίους θεωρούμε οικογένεια, δεν μπόρεσαν επίσης να παρευρεθούν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών».

Η πανέμορφη Μίντοου επέλεξε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της να φορέσει νυφικό από τον οίκο Givenchy.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν