Πόλεμος Ουκρανία: Ποια είναι η Μαριάννα, που κατηγορήθηκε από τους Ρώσους ότι είναι «ηθοποιός»

Oυκρανία: Η Μαριάννα από την Μαριούπολη που έγινε viral με την ιστορία της

Τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της πέρασε μια νεαρή γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία γέννησε στην εμπόλεμη Μαριούπολη και συγκίνησε το διαδίκτυο.

Το τελευταίο 24ωρο το πρόσωπό της έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, αφού έγινε το σύμβολο της βάρβαρης επίθεσης της Ρωσίας στο μαιευτήριο της Μαριούπολης. 

Η φωτογραφία της να εξέρχεται αιμόφυρτη από τα χαλάσματα, καθώς έχει μόλις βομβαρδιστεί, συγκλόνισε τη κοινή διεθνή γνώμη, επισημαίνοντας έντονα μια σκληρή και απάνθρωπη πλευρά της ανθρωπιστικής τραγωδίας που βιώνουν οι Ουκρανοί. Όμως η ίδια άντεξε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ιστορία ζωής της νεαρής Μαριάννας από την Ουκρανία

Ποια είναι όμως η 26χρονη Marianna Podgurskaya, που για την πρεσβεία της Ρωσίας στη Μεγάλη Βρετανία δεν είναι παρά μια… ηθοποιός που φοράει μέικ απ;

Μέσα από το προφίλ της νεαρής Ουκρανής στο Instagram, δίνεται η απάντηση στους Ρώσους, καθώς υπάρχουν πρόσφατα αναρτημένες φωτογραφίες της που αποδεικνύουν ότι πράγματι ήταν έγκυος, όταν ο ρωσικός πύραυλος έπεσε πάνω στο μαιευτήριο, τραυματίζοντας συνολικά 17 ενήλικες, μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές και γυναίκες σαν την Μαριάννα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Από μια γρήγορη περιήγηση στη σελίδα της, διαπιστώνεται ότι η Μαριάννα πριν το πόλεμο, εργαζόταν ως αισθητικός, ενώ παράλληλα διαφήμιζε τα προϊόντα που πουλούσε μέσω των σόσιαλ μίντια αλλά και μέσω του δικτύου επικοινωνίας Telegram.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος Olga Tokariuk έγραψε στο Twitter ότι ενημερώθηκε από έναν συγγενή της Μαριάννας που της είπε ότι κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και πως χθες το βράδυ στις 22:00, η νεαρή αισθητικός έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της. «Έχει πολύ κρύο και οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν» ήταν τα τελευταία λόγια της Μαριάννας στη σύντομη επικοινωνία που είχε με τον συγγενή της, έγραψε η Olga Tokariuk.

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά