Πωλίνα: To είδωλο των 80’s, το εξώγαμο παιδί και η οικονομική κατάρρευση

Πωλίνα: Μια γυναίκα που άφησε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι

Όσοι διασκεδάζουν και αγαπούν τις ελληνικές μουσικές επιτυχίες από την δεκαετία του 80′, τότε το όνομα Πωλίνα έχει πολλά να τους πει… Καθώς ήταν μια γυναίκα που μεσουράνησε στην συγκεκριμένη δεκαετία και κατάφερε να κερδίσει πολλούς θαυμαστές, κάνοντας τεράστιες επιτυχίες.

Η Πωλίνα είναι μια γυναίκα-μύθος, ένα pop idol της δεκαετίας του ’80, διαχρονική, με τρεις γενιές Ελλήνων fans να την αποθεώνουν σε κάθε live εμφάνισή της.Το πραγματικό όνομα της Πωλίνας είναι Παυλίνα Μισαηλίδου. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1956 και είναι λέων.

Η ίδια είχε πει πως όλη η καριέρα της στήθηκε από τη γνωριμία της και από την αποδοχή του Γιώργου Μαρίνου.Όλη της τη ζωή την πέρασε στη Νέα Σμύρνη και μεγάλωσε εκεί, τελειώνοντας την Ευαγγελική Σχολή, ένα πολύ δύσκολο και αυστηρό σχολείο. Ο πατέρας της ήταν πολιτικός μηχανικός και συγγραφέας, όταν δεν ήταν φυλακή για τα αριστερά φρονήματά του.

Η Πωλίνα, έχει ταλέντο στη ζωγραφική και έδωσε εξετάσεις στη Γαλλική Φιλολογία χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Ποτέ δεν είσαι σίγουρος, ούτε καταξιωμένος είχε πει η Πωλίνα σε συνέντευξή της. Καταξιώνομαι κάθε φορά που κάνω μια επιτυχία, θεωρώ λάθος τη λέξη «καταξιωμένη», γιατί σου δίνει μία εικονική σιγουριά, ότι μπορείς να συνεχίσεις, έχοντας κάποια δεδομένα στα χέρια σου, ενώ δεν έχεις απολύτως τίποτα κάθε φορά δίνουμε εξετάσεις».

Μια ματιά στην προσωπική ζωή της Πωλίνας

Η γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη απόφασή της πριν χρόνια να μείνει έγκυος από άλλον άντρα ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μεγακλή Βιντιάδη.

-Η εγκυμοσύνη σας πριν από πολλά χρόνια προκάλεσε σάλο στη showbiz, επειδή κάνατε παιδί με άλλον άνδρα, ενώ ήσασταν παντρεμένη με τον Μεγακλή Βιντιάδη.

«Ο Απόστολος είναι το καμάρι της ζωής μου και ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Ηρθε στη ζωή μου όταν τυπικά είχα χωρίσει από τον τότε σύζυγό μου Μεγακλή Βιντιάδη».

-Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο σας;

«Ο Μεγακλής ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ αγαπημένος φίλος. Πέρα από τους τίτλους, τους γάμους, τα κλισέ, παραμένει ένα αντισυμβατικό άτομο, ελεύθερο, χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες. Επίσης, είναι ένας πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης και φοβερός επαγγελματίας στη δουλειά του».

-Με τον Γιώργο, τον πατέρα του γιου σας, γιατί δεν παντρευτήκατε;

«Με τους γάμους γενικότερα δεν το είχα από παλιά. Δεν ήταν ποτέ το ζητούμενό μου. Ο Απόστολος μεγάλωσε με δύο γονείς που τον λατρεύουν και με την παρότρυνση να επιλέγει μόνος του αυτό που τον ευχαριστεί».

Οι δηλώσεις του Μεγακλή για την σύζυγο του Πωλίνα

Ο Μεγακλής Βιντιάδης για τον  γάμο του με την Πωλίνα, ο οποίος είναι και ο πιο γνωστός και κράτησε περισσότερο από δέκα χρόνια είχε πει.
«Στο τέλος πια όταν η σχέση είχε ήδη διαλυθεί κι ας μέναμε ακόμη στο ίδιο σπίτι, εκείνη γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν άλλον άνδρα. Από εκείνον έμεινε έγκυος.»

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο Μεγακλής Βιντιάδης στάθηκε δίπλα της, την στήριξε κι έναν μήνα μετά τη γέννηση του μωρού έφυγε από το σπίτι.

«Όχι, δεν με πείραξε, όλα είναι μέσα στη ζωή», δηλώνει ο ίδιος στη και συνεχίζει: «Εγώ ποτέ δεν τσακώθηκα με καμία από τις γυναίκες που είχα σχέση. Οι χωρισμοί μου είναι ήσυχοι, πολιτισμένοι και καθόλου επεισοδιακοί. Αφού η Πωλίνα ήθελε να είναι με τον άλλον κύριο, κανένα πρόβλημα. Άλλωστε κι εγώ δεν ήμουν ήσυχο παιδί. Όπως ήθελα οι άλλοι να σέβονται τις επιλογές μου έτσι σέβομαι κι εγώ τις επιλογές των άλλων»

Με τους γάμους γενικότερα δεν το είχα από παλιά. Δεν ήταν ποτέ το ζητούμενό μου. Ο Απόστολος μεγάλωσε με δύο γονείς που τον λατρεύουν και με την παρότρυνση να επιλέγει μόνος του αυτό που τον ευχαριστεί.

“Πέρασα οικονομικό πατατράκ”, Πωλίνα

«Το 2011 πεθαίνει η μητέρα μου και παθαίνω ένα πατατράκ ρευστοποίησης αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια. Μένω χωρίς λεφτά με ένα παιδί που θέλει να φύγει στο εξωτερικό, γιατί έχει περάσει τις εξετάσεις του στο πανεπιστήμιο κι εκεί αρχίζω να ενεργοποιούμαι και παίρνω πάλι τη ζωή στα χέρια μου» και προσθέτει: «Μπήκα για πρώτη φορά στο μετρό, γιατί μέχρι τότε δεν είχα ξαναμπεί».

Η Πωλίνα είχε πει σε συνέντευξή της; «Έχω καπνίσει δύο-τρεις φορές χασίς. Όταν ένιωσα ότι με ρίχνει, το έκοψα. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δε μου πήγαιναν. Δεν είναι θέμα ταμπού. Ήμουν μέσα σ’ αυτό το κύκλωμα, αλλά θεώρησα πως, αν δεν επικοινωνώ, λέω ασυναρτησίες και δε με βοηθούν στη δουλειά μου ή στη ζωή μου, γιατί να υπάρχουν;

Έχεις την εντύπωση ότι το αντικαταθλιπτικό είναι διαφορετικό από το ναρκωτικό; Είναι μια άλλη ασπίδα, μια άλλη εικόνα. Εγώ δε θέλω να έχω την άλλη εικόνα. Δε θέλω να αποφεύγω την αλήθεια. Θέλω να την αντιμετωπίζω όποια και αν είναι».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη