Πολλά συγχαρητήρια: 50χρονη μητέρα 6 παιδιών ξανάγινε μαθήτρια, πέρασε στην Ιατρική και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

50χρονη μητέρα: Κάνει την νέα της αρχή και περνά στην ιατρική

Το όνειρο της ζωής της κατάφερε να κάνει πραγματικότητα μια μητέρα έξι παιδιών και μάλιστα πενήντα ετών, η οποία έδωσε πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στην ιατρική σχολή.

Την απόλυτη ευτυχία ζει από την Παρασκευή 29/7, μετά την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών εξετάσεων η Μαριάννα Λαζάρου από την Καβάλα, η οποία προήχθη στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η 50χρονη από την Καβάλα, είναι πολύτεκνη μητέρα 6 παιδιών και έλαβε χθες, μετά την ανακοίνωση των βάσεων, το πολυπόθητη εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης, για να σπουδάσει αυτό που αγαπά!

Κατάφερε η 50χρονη μητέρα να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να περάσει στην Ιατρική

Η Μαριάννα Λαζάρου, όπως αναφέρει το kavalanews.gr, εργάζεται στον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καβάλας. Είχε τελειώσει πριν χρόνια τη Σχολή Νοσηλευτική διετούς φοίτησης.

Η ίδια διαμένει στην πόλη της Καβάλας και πριν δύο χρόνια ξεκίνησε μαζί με τον σύζυγό της εκ νέου το σχολείο φοιτώντας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ της Καβάλας στο τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων.

«Όλα γίνονται. Βαδίζω στα 51 μου έτη και αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία» είπε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη η κυρία Μαριάννα Λαζάρου.

«Εργάζομαι σε παιδικό σταθμό και εγώ και ο σύζυγός μου και η όλη προσπάθεια έγινε για να έχουμε μια επαγγελματική εξέλιξη και αναβάθμιση με το πτυχίο των βοηθών βρεφονηπιοκόμων», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Περισσότερα για την 50χρονη μητέρα και το επίτευγμα της

Η κα Λαζάρου είναι μητέρα έξι παιδιών, δύο κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών ηλικίας 26, 22,20, 16, 12 και 8 ετών αντίστοιχα.

«Η Μαριάννα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι νομίζουν, ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν», είπε στο Kavalanews η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καβάλας, Αθηνά Παναγιωτίδου, η οποία ανέπτυξε φιλία μαζί της, όσο εργάζονταν μαζί στον παιδικό σταθμό.

«Ημέρα χαράς σήμερα για τους νέους φοιτητές, τους αυριανούς επιστήμονές μας. Να είναι γεροί και να απολαύσουν το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Θα δώσω, όμως, από καρδιάς τα καλύτερά μου συγχαρητήρια σε μια ιδιαίτερη φοιτήτρια, Μαριάννα Λαζάρου, 50 ετών, δημοτική υπάλληλος, μητέρα έξι παιδιών και από σήμερα φοιτήτρια στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης. Μπράβο Μαριάννα!! Μπράβο κορίτσι μου που δεν ψαλίδισες τα όνειρά σου! Σε χαιρόμαστε και σε καμαρώνουμε όλοι».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη