Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν: Τεράστια γκάφα με την Αργυρώ στον β’ κύκλο του Σασμού

Σασμός: Το σκηνοθετικό λάθος με την Αργυρώ που δεν πέρασε απαρατήρητο

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Με τον μεγάλο όγκο γυρισμάτων είναι φυσιολογικό να ξεφεύγουν κάποια σκηνοθετικά λαθάκια στην αγαπημένη μας σειρά.

Βέβαια αν η σειρά γυριζόταν κάπου αλλού, τύπου Αμερική, αυτά δεν θα υπήρχαν αλλά… it’s okay! Ο Σασμός είναι η καλύτερη ελληνική σειρά τα τελευταία δυο χρόνια στην ελληνική τηλεόραση κι επειδή οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά, δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά να τελικά που… όλα είναι δυνατόν να συμβούν!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, έκανε μία μεγάλη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της, με την ίδια να πρωταγωνιστεί πλέον ως σκούρα καστανή και όχι ως καστανόξανθη, με έντονες, ξανθές ανταύγειες όπως στον προηγούμενο κύκλο. Έτσι, την βλέπουμε στη δεύτερη σεζόν με καστανό μαλλί όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στα flashbacks που αφορούν χρονικά καταστάσεις της περσινής σεζόν.

Όμως, την περσινή σεζόν στον Σασμό, η Αργυρώ ήταν περισσότερο ξανθιά παρά σκούρα καστανή! Τρανό παράδειγμα, η φωτογραφία της Αργυρώς στο κινητό του Αστέρη (η κεντρική φώτο του άρθρου δηλαδή) από την εποχή που οι δυο τους ήταν μαζί, την οποία ο ίδιος κοιτούσε νοσταλγικά στο επεισόδιο της Πέμπτης. Μόνο που η Αργυρώ στη φωτογραφία ουδεμία σχέση έχει με την Αργυρώ της περσινής σεζόν, με την εν λόγω λήψη να απεικονίζει την πρωταγωνίστρια μετά την αλλαγή των μαλλιών της.

Σάσμος: Το χρώμα στα μαλλιά της Αργυρώς που αλλάζει από την μια σκηνή στην άλλη

Δεν είναι, όμως, μόνο τα flashbacks το πρόβλημα! Στο επεισόδιο της Πέμπτης, είδαμε τη συνάντηση Σταύρου – Αργυρώς και Αστέρη – Στέλλας στο εστιατόριο, όπου η Αργυρώ φτάνει με τη νέα της εικόνα, ενώ μια σκηνή πριν, στο αυτοκίνητο για το εστιατόριο, η ίδια είναι… καστανόξανθη!

Μήπως, θα έπρεπε να εξηγήσει κάποιος στους ηθοποιούς πως οι αλλαγές δε μπορούν να γίνουν αν δε συμβαδίζουν με το σενάριο; Λέμε εμείς τώρα…

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ