Πολύ πιο πριν από τον Πάριο: Ο μεγάλος έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη με διάσημο τραγουδιστή

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σχέση που είχε μείνει κρυφή με διάσημο τραγουδιστή

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει βρεθεί στο προσκήνιο ξανά με τις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις όπως στην έκθεση του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη. Η πρώην ηθοποιός, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της παρουσία.

Στην έκθεση, φυσικά βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Γιάννης Πάριος. Η ίδια μίλησε στις κάμερες για τη νέα ζωή της στην Πάρο και την απόφασή της, να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολύ πιο πριν από τον Πάριο: Ο μεγάλος έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη με διάσημο τραγουδιστή

Σοφία Αλιμπέρτη: Με ποιον διάσημο τραγουδιστή είχε σχέση

Συγκεκριμένα, το 1984, όταν ο τραγουδιστής Άγγελος Διονυσίου έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι, εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη, οι δυο τους φαίνεται να έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

Οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της παρουσιάστριας

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 1986 ήταν όταν ο Γιάννης Πάριος γνώρισε την Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία συνδέθηκε.Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά το τέλος του γάμου της με τον μεγάλο ερμηνευτή, αυτό που έγινε γνωστό στο χώρο της showbiz είναι η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Πολύ πιο πριν από τον Πάριο: Ο μεγάλος έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη με διάσημο τραγουδιστή

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, ειδικά στα σοκάκια και τις πλαζ της Πάρου για πολλά χρόνια και μετά τη σχέση του πρώην μοντέλου με τη Ναταλία Γερμανού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν