Πολύ πιο πριν από τον Ρουβά: Η κρυφή σχέση της Κάτιας Ζυγούλη για πολλά χρόνια με πασίγνωστο κούκλο επιχειρηματία

Κάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η άγνωστη σχέση της πριν τον Σάκη

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, η Κάτια Ζυγούλη ζει τον έρωτα σ’ ένα ευτυχισμένο γάμο με τον Σάκη Ρουβά. Ωστόσο πριν γνωρίσει τον Σάκη είχε και αυτή τις δικές της περιπέτειες.

Το μοντέλο έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του μεγάλου Έλληνα σταρ και έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και, αν και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι’ αυτήν, αφού επιλέγει να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας, αν και εσχάτως απάντησαν… με τρόπο στις φήμες χωρισμού.

Κάτια Ζυγούλη: Οι σχέσεις πριν από τον Σάκη

Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Μάνο Πανταζή, για αρκετά χρόνια. Μάλιστα τα Μέσα της εποχής, έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο όμως έληξε.

Γνωστή έγινε και η σχέση της με τον Γιώργο Χειμωνέτο, με τον οποίο μάλιστα ακουγόταν ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, αφού ο Ολυμπιονίκης έχει μιλήσει με τα καλύτερα για την Κάτια Ζυγούλη. Άλλη μία σχέση της που έγινε γνωστή, ήταν ο Φρίξος, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι πολλά χρόνια.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο με την καριέρα στο εξωτερικό, βρήκε τον έρωτα, τη σιγουριά και την ασφάλεια στον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν κάνει την οικογένειά τους.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα