Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Μαρίνα

Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Μαρίνα

Πόπη Τσαπανίδου: Γέννησε η κόρη της δημοσιογράφου

Πόπη Τσαπανίδου: Γιαγιά για πρώτη φορά! Η κόρη της Μαρίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Έκτορας.

Φυσικά η Πόπη Τσαπανίδου δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μοναδική στιγμή, για αυτό και ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία για να είναι παρούσα στην γέννηση του εγγονού της.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η δημοσιογράφος με ένα Instagram story, στον προσωπικό της λογαριασμό από το site της ipop.gr.

Μάλιστα το Σάββατο η Πόπη Τσαπανίδου είχε δημοσιεύει μία φωτογραφία της από το Άμστερνταμ, στην οποία περιέγραφε τα συναισθήματα της για το νέο μέλος της οικογένειας της.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Μαρίνα

Δείτε την ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα