Πως είναι σήμερα η Πέγκι Μπάντι, 25 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά»

by Τόνια Τζαφέρη

Πέγκι Μπάντι: Είκοσι πέντε χρόνια μετά πολλά έχουν αλλάξει

Πριν από περίπου 25 χρόνια οι τηλεοπτικοί δείκτες ήταν συντονισμένοι στην αγαπημένη κωμωδία που έκανε τεράστια επιτυχία και οι ηθοποιοί είχαν ξεχωρίσει για το ταλέντο τους και τις στιγμές γέλιου που χάριζαν.

Η τηλεοπτική σειρά «Married with Children» (Παντρεμένοι με παιδιά) ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες όλων των εποχών.

Από το 1987 που ξεκίνησε και για 262 επεισόδια συγκέντρωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Πως είναι σήμερα η Πέγκι Μπάντι, 25 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά»

Πέρα από τον Al Bundy (Ed O’Neill) και τα παιδιά του Bud (David Faustino) και Kelly (Christina Applegate), την παράσταση έκλεψε και η “μητέρα” Peggy, που την υποδύθηκε η ηθοποιός Katey Sagal.

Η Peggy είχε χαρακτηριστικό χτένισμα, μεγάλο μπούστο, φορούσε τακούνια και δεν σταματούσε ποτέ να σχολιάζει τις επιδόσεις του συζύγου της.

Πως είναι σήμερα η πλέον 67χρονη Πέγκι Μπάντι

H 67χρονη πλέον ηθοποιός μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, συνέχισε να εργάζεται στην τηλεόραση και το 2008 έκανε και πάλι το μεγάλο “μπαμ” στην κορυφαία σειρά “Sons Of Anarchy” σε έναν κόντρα ρόλο, που άφησε όμως τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Katey Sagal σήμερα είναι 67 ετών και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν