Πως είναι σήμερα ο καθολικός ιερέας από το «Παρά Πέντε»; Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει

by Εύα Ζαχαριάδη

Που βρίσκεται και τι κάνει ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον καθολικό ιερέα

Αξέχαστος έχει μείνει ο ρόλος του καθολικού ιερέα στην σειρά «Παρά Πέντε» κυρίως για την αυστηρό τητα του. Ο ηθοποιός σήμερα παραμένει σχεδόν ίδιος με αυτόν που γνωρίσαμε στην αγαπημένη σειρά.

Θυμάστε τον καθολικό ιερέα από το «Παρά Πέντε», που ήταν γνωστός για την αυστηρότητά του; Ο ίδιος σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, καθώς είναι… φτυστός με αυτόν που είχαμε γνωρίσει στην ιστορική σειρά του Mega.

Πως είναι σήμερα ο καθολικός ιερέας από το «Παρά Πέντε»; Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει

Η μία εκ των πιστών υπηρετριών της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου παντρευόταν και ο ιερέας, που θα της έβαζε στεφάνι, ήταν καθολικός, όντας απόλυτα αυστηρός ως προς τους κανόνες του μυστηρίου, μα και αρκετά ανθρώπινος, όταν στην πρόβα που έκαναν τελικά η Ντάλια με τον Αλέξη, συνειδητοποίησε πως αγαπά πολύ ο ένας τον άλλο.

Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε σήμερα, ο Χρήστος Κελαντώνης, παραμένει και σήμερα κομψός, με τα χρόνια να έχουν περάσει και τον ίδιο να μην είναι λάτρης της δημοσιότητας. Εσχάτως, πάντως, εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη», σε μια τηλεοπτική επανεμφάνιση μετά από 9 χρόνια και τη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω», με μια άλλη γυναίκα που έπαιξε στη σειρά πάντως να έχει αλλάξει.

Έτσι είναι σήμερα ο καθολικό ιερέας από το «Παρά Πέντε»

Πως είναι σήμερα ο καθολικός ιερέας από το «Παρά Πέντε»; Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει

Επιστρέφει το «Παρά Πέντε»;

Μια δήλωση ήταν αρκετή για να… ανάψει «φωτιά» για το «Παρά Πέντε», καθώς πολλές φορές έχει ακουστεί πιθανή επιστροφή της ιστορικής παρέας, που έκανε τα βράδια μας υπέροχα στο Mega και κάθε πιθανή αναφορά φέρνει ελπίδες.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η αγαπημένη μας Ζουμπουλία από το σήριαλ που λατρέψαμε, μίλησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στις σχέσεις της με τον Γιώργο Καπουτζίδη όσο και στην επιθυμία της να γυρίσει το «Παρά Πέντε» ως ταινία.

«Εγώ ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί δεν ήμασταν καλά. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα, ίσως λίγο τον αδικεί η υπερβολική του ανάγκη για δικαιοσύνη, όταν ξεπερνάει τα όρια, αλλά είναι τόσο καλό παιδί που τον θέλω να είναι στη ζωή μου.

Τώρα είμαστε σε φάση που ξαναγνωριζόμαστε. Χρειάστηκε να γίνει κάτι για να ξαναγνωριστούμε. Μακάρι να κρατήσει όλη μας τη ζωή αυτό. Τον έχω παρακαλέσει τόσο πολύ για το “Πάρα Πέντε”, να γίνει μια ταινία. Λείπουν κάποιοι άνθρωποι αλλά μπορεί να βρει έναν τρόπο. Μια ταινία θα το ήθελα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτησή της αυτή, πάντως, βρίσκεται μονάχα στη δική της επιθυμία και, όπως προκύπτει, δεν υπάρχει καμία κουβέντα για επιστροφή του «Παρά Πέντε». Η ελπίδα, βέβαια, πεθαίνει πάντα τελευταία…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν