Πως είναι σήμερα το 2021, το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»

Πως είναι σήμερα το 2021, το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»

Ομορφότερο κορίτσι του κόσμου: Πως είναι σήμερα το 2021

Ομορφότερο κορίτσι του κόσμου: Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για τα παιδιά-μοντέλα. Κάποιοι θεωρούν πως μόνο αρνητικά μπορεί να φέρει στην ψυχολογία ενός παιδιού, ο βαθμός έκθεσης ως μοντέλο, ενώ από την άλλη μία μερίδα ανθρώπων ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Το 2011, ένα νεαρό μοντέλο από την Γαλλία, η Thylane Blondeau, χαρακτηρίστε ως το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου». Ο μπαμπάς της είναι ο διάσημος Γάλλος ποδοσφαιριστής Patrick Blondeau και η μητέρα της η ηθοποιός Veronika Loubry.

Πριν από 6 χρόνια, η μικρή συμμετείχε σε μια φωτογράφηση της Vogue, που ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση και ανησυχία στο κοινό σχετικά με την χρήση παιδιών μοντέλων. Ήταν εμφανές από νωρίς, ότι θα γινόταν μια όμορφη γυναίκα με υπέροχα μπλε μάτια και ένα απίστευτα φωτογενές πρόσωπο.

Οι γονείς της Blondeau, την έβαλαν στον χώρο της μόδας σχεδόν από την ηλικία των τεσσάρων. Το 2005 περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη του Jean Paul Gaultier.

Ομορφότερο κορίτσι του κόσμου: Πως είναι σήμερα το 2021

Η διαδρομή του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο

Κάποιες χώρες έχουν απαγορεύσει να περπατάνε στην πασαρέλα κορίτσια μικρότερα των 16 ετών. Αυτές οι χώρες πιστεύουν, ότι αυτός ο χώρος έχει πολύ σεξουαλικότητα για τα μικρά παιδιά.

Επίσης, πολλές φορές μπορεί να γίνει ένα πολύ απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, που αναγκάζει τα παιδιά να βάζουν την εξωτερική τους εμφάνιση πάνω από την υγεία τους.

Ωστόσο, τα πρώτα χρόνια της Blondeau ήταν εύκολα. Μέχρι την φωτογράφησή της το 2011. Ήταν μόλις 10 ετών όταν έκανε αυτή την φωτογράφηση στην Vogue. Η φωτογράφηση έλαβε περισσότερες αρνητικές κριτικές από θετικές, αφού κρίθηκε ως πολύ σεξουαλική.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν με την ψυχολόγο Έμμα Γκρέι όταν είπε: «Αυτή η φωτογραφία είναι η αντίθεση του τι πρέπει να είναι η παιδική ηλικία στην κοινωνία μας. Ένα παιδί εκτίθεται σε έναν κόσμο που δεν είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μόνο και μόνο, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ενηλίκων γύρω της»

Ένας εκπρόσωπος από την Χριστιανική Ένωση είπε: «Έχουμε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το πρακτορείο μοντέλων που αντιπροσωπεύει την Blondeau, η οποία δεν ξέρει αν αντιπροσωπεύει έναν παιδί ή έναν ενήλικα»

Η Véronika Loubry μητέρα της κοπέλας απάντησε στην κριτική: «Ομολογώ ότι εγώ η ίδια σοκαρίστηκα από την φωτογράφηση. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι ακριβής: Σοκαρίστηκα από το κολιέ που φορούσε που ήταν αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ. Απορρίπτω τουλάχιστον τα τρία τέταρτα από αυτά που μας προτείνουν. Προς το παρόν, ζει μια φυσιολογική ζωή»

Η ίδια τόσο νέα, όταν ξέσπασε το θέμα, η κοπέλα δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει σε αυτό το θέμα, που άθελά της προκάλεσε.

Πως είναι σήμερα το 2021, το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»

Το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο στο Instagram και στα «φώτα»

Καθώς μεγάλωνε, παρέμεινε γνωστή στον χώρο της μόδας και απέκτησε δημοσιότητα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Εκτός από το μόντελινγκ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Πρωταγωνίστησε στην Γαλλική ταινία Belle & Sébastien: The Adventure Continues το 2015.

«Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ καινούργιους φωτογράφους και μακιγιέρ. Λατρεύω να δοκιμάζω τα ρούχα», ανέφερε η ίδια στην Teen Vogue το 2015.

Όταν την ρώτησαν πως ήταν να είσαι μοντέλο σε τόσο νεαρή ηλικία. Η απάντησή της ήταν εκπληκτικά απλή και δεν αναφέρθηκε καθόλου στο παραπάνω αμφιλεγόμενο θέμα.

«Η Κέιτ Μος ξεκίνησε την καριέρα της στα 15 και αυτό ήταν πριν από λίγα χρόνια. Οπότε, όχι δεν είμαι πολύ νέα. Αν έχεις ένα καλό πρακτορείο και ανθρώπους που σε νοιάζονται…είναι τέλειο»

Πως είναι σήμερα το 2021, το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»

Πως είναι σήμερα το 2021, το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»

Δείτε τον δημοφιλή λογαριασμό της στο Instagram