Πως είναι το εξοχικό της Αλίκης στον Θεολόγο, σήμερα: Ο παραμυθένιος κήπος και το σπίτι που μοιάζει με παλάτι

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το εξοχικό στον Θεολόγο

Η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε το εξοχικό της στον Θεολόγο. Το εξοχικό αυτό διαθέτει και έναν απέραντο κήπο. Πρόσφατα ο γιος της Αλίκης ανάρτησε μια φωτογραφία από το ονειρεμένο εξοχικό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος ήταν ο καρπός του έρωτά της, με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ο Γιάννης ανάρτησε λοιπόν το προαναφερθέν σπίτι στο λογαριασμό alikivougiouklaki.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

To σπίτι πουλήθηκε πριν από περίπου δεκαοκτώ χρόνια και πιο συγκεκριμένα, το 2002. Τότε, το σπίτι άλλαξε χέρια. Πέρασε σε άλλο ιδιοκτήτη, με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, να αναφέρει: «Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό. Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε».

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο σημερινός ιδιοκτήτης του σπιτιού δείχνει να έχει σεβαστεί την ιστορία του προαναφερθέντος οικήματος, που απέκτησε και το οποίο ανήκε στην Ελληνίδα ηθοποιό, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτό βασίζεται στο γεγονός πως το διατηρεί σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παρακάτω βρίσκεται, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε από τον γιο της Αλίκης στο λογαριασμό alikivougiouklaki:

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη