Πως περνάνε τα χρόνια: Τα γενέθλια του Άλκη Κούρκουλου, και η αποκάλυψη για την ηλικία του που κανείς δεν πιστεύει

Άλκης Κούρκουλος: Είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με εκλεκτή παρέα

Ο Άλκης Κούρκουλος είχε γενέθλια στις 15 Ιανουαρίου και ο ηθοποιός έγινε 56 ετών. Μαζί με φίλους και συνέργατες ο αγαπημένος ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, όπως είδαμε μέσα από το Instagram της Μελίνας Ασλανίδου, ο Άλκης Κούρκουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με καλές του φίλες, μεταξύ των οποίων ήταν η τραγουδίστρια αλλά και η ηθοποιός, Σοφία Βογιατζή.

Ο Άλκης Κούρκουλος έγινε 56 χρονών και η φίλη του, Μελίνα Ασλανίδου μας έδωσε μία γεύση από το υπέροχο τραπέζι γενεθλίων.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τα γενέθλια του Άλκη Κούρκουλου

«Τα γενέθλια του είχε ο φίλος μας Άλκης Κούρκουλος, ζούμε στις Νοστιμιές της Μαίρης άπειρες στιγμές, αληθινές & πάντα γεμάτες αγάπη, χιούμορ, σεβασμό, τα πάνω μας, τα κάτω μας … να έχεις την υγεία σου φίλε μου να είσαι χαρούμενος και δημιουργικός πάντα … μόνο χαρές σου εύχομαι ολόψυχα», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών η Μελίνα Ασλανίδου που θέλησε να ευχηθεί στον καλό της φίλο, Άλκη Κούρκουλο, με τον οποίο έχει ζήσει και συνεχίζει να ζει χαρούμενες στιγμές.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί