Που βρίσκεται σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες του 1997

Έτσι είναι σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις πανελλήνιες του 1997

Στις Πανελλήνιες του 1997, οι ατάκες ενός μαθητή στη τηλεόραση έμειναν στην ιστορία ως viral βίντεο. Ο απελπισμένος τότε μαθητής έγινε viral για τις ατάκες του, οι οποίες προκάλεσαν πολύ γέλιο.

23 χρόνια πριν έκραξε τις Πανελλήνιες χρησιμοποιώντας πρώτη φορά λέξεις και φράσεις, όπως: «Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS».

Μπορεί οι μαθητές που παλεύουν για μια θέση στα Πανεπιστήμια να ήταν αγέννητοι 25 χρόνια πριν, όμως οι ατάκες ενός αγοριού το 1997, έγιναν σλόγκαν και έμειναν στην ιστορία.

Συγκριμένα ο μαθητής της Γ’ Δέσμης, τα βρήκε σκούρα και έσπευσε να το δηλώσει αυτό στις τηλεοπτικές κάμερες.

Χρησιμοποίησε πρώτη φορά μια σειρά από λέξεις και φράσεις, όπως: «Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS», «Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους».

Πώς είναι σήμερα ο μαθήτης που έκραζε τις πανελλήνιες του 1997

Πώς είναι σήμερα όμως αυτό το αγόρι που πριν από 25 χρόνια είχε γίνει Νο1 θέμα και το video με όλα όσα είπε εξακολουθεί να αποτελεί viral έχοντας εκατομμύρια views;

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Βασίλη Γκαραμέτση. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Ο νεαρός πέρασε στη Νομική Αθήνας, σπούδασε δικηγόρος και όταν τελείωσε τη σχολή έκανε ειδίκευση στο εργατικό και πολιτικό δίκαιο στο ίδιο  πανεπιστήμιο. Έπειτα έκανε άλλο ένα μεταπτυχιακό στο Columbia Law School . Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών που δεν έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα.

Related posts

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Τούμπα όλα με το Άγιο Φως φέτος το Πάσχα – Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να έρθει στην Ελλάδα