Πουρί στο μπάνιο: Οι 6 έξυπνοι τρόποι για να εξαφανιστεί, με σπιτικά υλικά και χωρίς καθόλου κόπο

by Εύα Ζαχαριάδη

Πουρί στο μπάνιο: Καθαρίστε εύκολα και χωρίς χημικά

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Αν έχετε πρόβλημα με πουρί στο μπάνιο σας δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με τριψίματα και χημικά που κάνουν κακό στην υγεία.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το πουρί, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που βρίσκονται παρακάτω και οι οποίες αναφέρονται σε διάφορες περιπτώσεις.

Bόρακας με μαγειρική σόδα: Τρίψτε τη λεκάνη της τουαλέτας σας, με βόρακα. Πρώτα πρέπει να έχετε ρίξει ξύδι και έπειτα να το έχετε ξεβγάλει με βραστό νερό.

Μαγειρική σόδα, ξίδι: Ρίξτε αρχικά βραστό νερό και έπειτα μαγειρική σόδα. Μετά τρίψτε τις επιφάνειες της λεκάνες με το ειδικό βουρτσάκι.

Ρίξτε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας. Τρίψτε για να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια της. Μετά από 10 λεπτά ξεπλένετε με νερό.

Πουρί στο μπάνιο: Οι 6 έξυπνοι τρόποι για να εξαφανιστεί, με σπιτικά υλικά και χωρίς καθόλου κόπο

Με υλικά που έχετε στο σπίτι σας εξαφανείστε το πουρί στο μπάνιο

Coca-Cola: Ρίξτε δύο μεγάλες κούπες coca-cola στην λεκάνη της τουαλέτας. Περιμένετε να περάσει ένα ολόκληρο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα, πατήστε καζανάκι και ξεβγάλετε. Έπειτα, ρίξτε λίγο ξίδι στις επιφάνειες και τρίψτε με το ειδικό βουρτσάκι.

Λεμόνι και ξίδι: Ψεκάστε τις επιφάνειες του μπάνιου με λεμόνι και λευκό ξύδι. Αφήστε να δράσουν για μισή ώρα. Έπειτα, ψεκάστε ξανά στο τέταρτο και μετά από ένα τέταρτο ξεπλύνετε με νερό.

Αποτελεσματικοί τρόποι για να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες στον νεροχύτη:

Λευκό ξίδι και μαγειρική σόδα: Φτιάξτε μείγμα από βραστό νερό, λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα. Ρίξτε στην επιφάνεια του νεροχύτη και τρίψτε τον με καθαρό πανί. Στο τέλος ρίξτε άφθονο κρύο νερό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν