Ποζάρει με μαγιό κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο: Η Ηρώ Μπέζου κάνει διακοπές και ανάρτησε μία σπάνια φωτογραφία

Ηρώ Μπέζου: Η σπάνια ανάρτηση με μαγιό

Σπάνιες εμφανίσεις κάνει η κόρη του Γιάννη Μπέζου Ηρώ, η οποία ακολουθεί το δρόμο της υποκριτική σιωπηλά, χωρίς να κραυγάζει για τα επαγγελματικά της κατορθώματα. Μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και σπανίως αναρτά περιεχόμενο από προσωπικές της στιγμές στα social media. Αυτή τη φορά όμως στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανέβασε ένα σπάνιο στιγμιότυπο όπου τη βλέπουμε με ολόσωμο μαύρο μαγιό.

Η Ηρώ παραμένει ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που δουλεύει σκληρά για να γίνει μια πετυχημένη ηθοποιός, όπως και οι γονείς της. Σπάνια ακολουθεί με τα προσωπικά της, ωστόσο έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι διατηρεί σχέση με επίσης γνωστό ηθοποιό, με τον οποίο μάλιστα εκτός από το θεατρικό σανίδι, τους έχουμε δει μαζί και σε κοινές εξόδους.

Η κοπέλα λοιπόν βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης από τις πρόβες και τους διαλόγους, και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Μοιράστηκε μάλιστα με τους followers της ένα σπάνιο στιγμιότυπο, όπου την βλέπουμε στην παραλία με μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Εικόνα της Ηρώς Μπέζου με μαγιό

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη