Πραγματικό παλάτι: Το υπερπολυτελές σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

by Τόνια Τζαφέρη

Σπίτι Τατιάνας Στεφανίδου: Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού

Σπίτι Τατιάνας Στεφανίδου: Οι διακοπές τους έγιναν αντικείμενο προς συζήτηση, ενώ πλέον έχουν ‘’φορτίσει τις μπαταρίες τους’’ και ξεκινούν δυναμικά μια ακόμη σεζόν.

Στεφανίδου και Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να μοιάζουν πάντοτε πολύ ερωτευμένοι. Οπως δείχνει η όμορφη και ρομαντική τους στιγμή στο κρεβάτι, «χτίζοντας» μια υπέροχη ζωή. Είτε μέσω της αξιοζήλευτης πορείας τους στα ΜΜΕ είτε με την κοινή τους συνύπαρξη. Με το σπίτι τους στην Κηφισιά να αφήνει οποιονδήποτε με το στόμα ανοικτό.

Η οικεία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Φωτογραφίες του σπιτιού της Στεφανίδου και Ευαγγελάτου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν