Πράξη αγάπης: Η 11χρονη Αλεξία φτιάχνει κομποσχοίνια για να βοηθήσει τον μικρό Κυριάκο και συγκινεί τον κόσμο

Πράξη αγάπης: Συγκινεί η μικρή Αλεξία και ο μικρός Κυριάκος

Πρόκειται για ένα μικρό κοριτσάκι, 11 χρονών από το Παραλίμνι. Το μικρό αυτό αγγελούδι μας υπενθυμίζει πως ο κόσμος γίνεται καλύτερος όταν δείχνουμε συμπόνοια και όταν τον μοιραζόμαστε.

Η μικρή Αλεξία Αναστασίου μόλις άκουσε την ιστορία του μικρού Κυριάκου από το Λιοπέτρι, ο οποίος πάσχει από καρκίνο και δίνει τώρα μάχη για δεύτερη φορά, ευαισθητοποιήθηκε και άρχισε να φτιάχνει κομποσχοίνια απο χάντρες για να μπορέσει να συνεισφέρει οικονομικά.

Πράξη αγάπης: Η ιστορία του μικρού Κυριάκου και της μικρής Αλεξίας

«Μόλις άκουσε για τον 11χρονο Κυριάκο ότι πάσχει από καρκίνο, ευαισθητοποιήθηκε και άρχισε από μόνη της να φτιάχνει κομποσχοίνια από χάντρες, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρει οικονομικά όσο μπορεί στα έξοδα που θα χρειαστεί ο μικρός Κυριάκος για να μεταβεί στην Γερμανία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ

Τα φτιάχνει απλά και τα πουλάει, ο καθένας δίνει όσα μπορεί. Την πρώτη φορά κατάφερε να μαζέψει 700 ευρώ και τα πήγε αμέσως στην οικογένεια του μικρού Κυριάκου. Συνεχίζει με όλη της τη ψυχή και δεν θα σταματήσει μέχρι ο μικρός Κυριάκος να φύγει για θεραπεία στην Γερμανία.

Όταν ήταν πιο μικρή, έπαιρνε όλα τα χρήματα του κουμπαρά της και αγόραζε παιχνίδια στα παιδάκια που ήξερε ότι είχαν οικονομικά προβλήματα.

Αυτό που ονειρευόμαστε, που θέλουμε να συμβεί, είναι όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα: προσφοράς και αλληλεγγύης, να καλλιεργούνται όσο περισσότερο γίνεται και στα σχολεία, όχι μόνο από την οικογένεια. Μόνο αυτό θα κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο!».

Related posts

Θαυμάσια νέα: Mωράκι που πάλευε με τη λευχαιμία από 3 εβδομάδων νίκησε την μάχη και έγινε καλά

Σ’ ένα χρόνο 6 χειρουργεία: Η 8χρονη Ηλιάνα έδωσε την πιο δύσκολη μάχη, βγήκε νικήτρια και έκανε το όνειρο της πραγματικότητα

Πράξη αγάπης: Η 11χρονη Αλεξία φτιάχνει κομποσχοίνια για να βοηθήσει στην θεραπεία του μικρού Κυριάκου

Η μικρή Ναυσικά κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο – Η ιστορία της που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Βάρυ πένθος και ανείπωτη θλίψη: Ο μικρός Άγγελος έφυγε από την ζωή

Τα πιο ωραία νέα: Η 4χρονη Ναυσικά νίκησε την μάχη με τον καρκίνο και χτυπά δυνατά το καμπανάκι της ζωή

Απέραντη θλίψη και θρήνος: Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων η 4χρονη Διονυσία

«Ο Θεός δεν έδειξε έλεος»: Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Εβελίνας

Συγκινητική ιστορία: Ο συγκινητικός διάλογος μπαμπά και 5χρονης κόρης έξω από την Ογκολογική του Παίδων μετά την μάχη με τον καρκίνο