Πρεμιέρα για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη: «Είμαστε εδώ, τέρμα τα ψέματα»

Mega: Το τηλεοπτικό δίδυμο Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε

Επιστροφή έχουμε για τους δυο δημοσιογράφους οι οποίοι εμφανίστηκαν και πάλι στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, έχοντας επιστρέψει ανανεωμένοι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν πρεμιέρα με την «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου. Με έντονη διάθεση για χιούμορ σε ανανεωμένο πλατό, οι δύο δημοσιογράφοι μετά την αναβολή της πρεμιέρας τους εξαιτίας του Covid-19 υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές με πλατιά χαμόγελα στη νέα σεζόν!

Οι πρώτες δηλώσεις από την πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν στο Mega

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να έρθει. Είχε μαζέψει τα τεστ και έβγαινε μια θετική μια αρνητική. Τη Δευτέρα το βράδυ έτρεμε η ψυχή μου, μόλις με έπαιρνε τηλέφωνο δεν το σήκωνα», σχολίασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την περιπέτεια της τηλεοπτικής παρτενέρ του με τον κορονοϊό.

«Είμαστε εδώ, τέρμα τα ψέματα. Πέρασαν οι κορονοϊοί από πάνω μας για δεύτερη φορά, τώρα είμαστε εδώ», είπε η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε: «Ιορδάνη όλο το καλοκαίρι δεν μου έλειψες καθόλου, ήμασταν μαζί όλο το καλοκαίρι». «Όπου πήγαινα μπροστά μου την έβλεπα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα