Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πατέρας του οδηγού της σε σπάνια εξομολόγηση – «Ήταν δολοφονία και ο γιος μου παράπλευρη απώλεια»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Διχάζει το νέο ντοκιμαντέρ

Σε διχασμό βρίσκεται η Βρετανία, για την αποδοχή ή την απόρριψη του νέου ντοκιμαντέρ της ζωής της Νταϊάνα, την αγαπημένη πριγκίπισσα των Άγγλων. Πρόκειται μάλιστα για ένα ντοκιμαντέρ, που περιέχει ξεχωριστές αποκαλύψεις με εξομολογήσεις για το ατύχημα που σκότωσε την πριγκίπισσα.

Οι εξομολογήσεις έχουν να κάνουν με το γάμο της και την ερωτική ζωή της. Το κάνει η ίδια, μιλώντας τέσσερα χρόνια πριν τον θάνατο της σε κάποιες βιντεοκασσέτες. Ωστόσο, αυτές δεν προβλήθηκαν ποτέ. Ο Τύπος έχει ξεθάψει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει αναφορικά με την καθημερινότητα της Λαίδης Ντι.

Αντίθετα, την ίδια στιγμή έχει μιλήσει με ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρισκόντουσαν στο κοντινό της περιβάλλον. Ανάμεσα τους και ο 85χρονος σήμερα Jean Paul, πατέρας του νεαρού Henry Paul. Ο Henri ήταν εκείνος που οδηγούσε την πολυτελή λιμουζίνα, στην οποία επέβαιναν η Νταϊάνα και ο σύντροφος της.

Φυσικά, ο σύντροφός της ήταν ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος Harrod’s, Ντόντι αλ Φαγιέντ. Για την ιστορία να πούμε ότι ο Henry Paul ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι, το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία του πατέρα του Ντόντι, Μοχάμεντ Αλφαγιέντ, και είχε νωρίτερα την ίδια μέρα προσπαθήσει να απομακρύνει τους παπαράτσι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το πολυτελές κατάλυμα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πατέρας του οδηγού της  σε σπάνια εξομολόγηση – «Ήταν δολοφονία και ο γιος μου παράπλευρη απώλεια»

Νταϊάνα: Τα λόγια του πατέρα του οδηγού της Νταϊάνα μετά τη δολοφονία της

Σε μία αποκλειστική του συνέντευξη την βρετανική εφημερίδα Μirror o πατέρας του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου υποστηρίζει ότι λίγο καιρό μετά τον θάνατο τόσο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι αλλά και του γιου του στο άσχημα δυστύχημα του Παρισιού, ο ίδιος είχε μιλήσει με πράκτορες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και έχει συλλέξει πολλές πληροφορίες για εκείνο το σκοτεινό βράδυ.

Σήμερα δηλώνει πεπεισμένος πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι «δολοφονήθηκαν από το κατεστημένο» ενώ αποδίδει το θάνατο του γιου του σε «παράπλευρη απώλεια». «Η Νταϊάνα δολοφονήθηκε. Ο γιος μου το ίδιο. Ήταν ένα θύμα, μια παράπλευρη απώλεια στην προσπάθεια τους να τη σκοτώσουν. Ο γιος μου ήταν ένας τίμιος, ενάρετος άνδρας, σίγουρα δεν γνώριζε κάτι για το σχέδιο». Αποκάλυψε μάλιστα πως αστυνομικοί ενός της Σκότλαντ Γιαρντ του έχουν ομολογήσει πως πιστεύουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

«Ακόμα και η Σκότλαντ Γιαρντ είναι διχασμένη. Οι μισοί θεωρούν πως πρόκειται για δολοφονία ενώ οι άλλοι μισοί πως είναι όντως ένα τραγικό ατύχημα» ήταν τα ακριβή λόγια του. Τόνισε πως έχει αποδεχθεί πως ποτέ δεν θα μάθει ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ ενώ δήλωσε πως προκαλεί εντύπωση το πλήθος των στοιχείων της υπόθεσης που παραμένει «απόρρητο» ακόμα και είκοσι χρόνια μετά το τροχαίο. Απέρριψε απερίφραστα τις κατηγορίες πως ο γιος του είχε πιεί, ξεκαθαρίζοντας πως «το παιδί μου δεν ήταν αλκοολικό. Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αλλάξουν το δείγμα για να τον παρουσιάσουν μεθυσμένο. Έγιναν πάνω από είκοσι αυτοψίες εκείνη την ημέρα. Θα ήταν πολύ εύκολο να το αλλάξουν».

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πατέρας του οδηγού της  σε σπάνια εξομολόγηση – «Ήταν δολοφονία και ο γιος μου παράπλευρη απώλεια»

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Νταϊάνα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν