«Πριν 6 μήνες χτυπούσαν μέσα μου δυο καρδιές»: Δύσκολες στιγμές για την Άννα Μπεζάν και το συγκινητικό μήνυμα

Άννα Μπεζάν: Η κατάθεση ψυχής για τις δυσκολίες

Η Άννα Μπεζάν πριν λίγους μήνες έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Έκτοτε, μαζί με τον σύντροφο της είναι τρισευτυχισμένοι ωστόσο υπήρξαν και δύσκολες στιγμές που έζησε.

Η ίδια βίωσε την επιλόχειο κατάθλιψη ενώ είχε να διαχειριστεί παράλληλα και το σπάνιο πρόβλημα υγείας που έχει το μικρό της κοριτσάκι.

Η ίδια δημοσιεύει συχνά μέσα από τα social media της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την μικρή και σήμερα προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως το μωρό της έγινε έξι μηνών και τα συναισθήματά της δεν περιγράφονται.

Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

«Πριν 6 μήνες χτυπούσαν μέσα μου δυο καρδιές, 6 μήνες μετά ο χρόνος πια έχει πρόσωπο, νιώθω την μικρή αυτή καρδούλα να χτυπάει στην αγκαλιά μου και να με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Μπεζάν.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν έγκυος, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την οικογένεια της.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για την πάθηση που αντιμετώπισε η κόρη της, λίγο μετά την γέννηση της, αλλά ανέφερε και για την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Άννα Μπεζάν: «Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής»

«Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου, που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μου» είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο που θα γράψει με βάση τα βιώματά της. «Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά.

Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση… Εντάξει δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα βγει όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είναι πολύ μοναδική περίπτωση κι αρκετά σπάνια, αποφάσισα να γράψω για αυτό και να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες. Δοκιμαστήκαμε κι ως ζευγάρι κι ο καθένας μόνος του» κατέληξε η Άννα Μπεζάν.

Related posts

Η πιο δuνατή προσεuχή στην Παναγία: Όταν την χρειαστείς και την πεις θα έρθει, στις δuσκολότερες στιγμές σου

Ημαθία: 36χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε

Αχαΐα: “‘Εφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Λάγαρης