Πριν γνωρίσει τον Λέοντα Πατίτσα: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Μαριέττας

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποιος ήταν πρώην σύντροφός της

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά με τα οποία κατοικούν στην πολυτελή κατοικία τους στο Ελληνικό.

Η πρώτη τους επαφή έγινε σε μια επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίαζε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή και ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες σειρές των θεατών χειροκροτώντας της.. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2006, όταν και οι δυο βρέθηκαν σχεδόν ακάλεστοι – μέσω κοινών φίλων τους- σε ένα πάρτι.

Η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων Πατίτσας γονάτισε μέσα στη γόνδολα όπου βρίσκονταν και της ζήτησε και επίσημα να γίνει η γυναίκα με την οποία θα μοιραζόταν την υπόλοιπη ζωή του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

Τα δυο αδέλφια μεγάλωσαν και πήγαν σχολείο στο Χαϊδάρι όταν το 1985 μετακόμισαν εκεί από το χωριό Ριζάρι της Έδεσσας και οι γονείς τους Κώστας και Αγλαΐα ήταν εκπαιδευτικοί.

Ο σύντροφος της Μαριέττας Χρουσαλά πριν από τον Λέοντα Πατίτσα

Μπορεί όλοι να έχουν ταυτίσει την Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, ωστόσο το μοντέλο-παρουσιάστρια είχε ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με άλλον επιχειρηματία πριν νοικοκυρευτεί.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Βασίλη Τρίκαρδο. Η γνωριμία τους έγινε την περίοδο που η Μαριέττα Χρουσαλά βρισκόταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» το 2005.

Οι δυο τους έμειναν μαζί για 1,5 χρόνο και έπειτα τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τον Βασίλη Τρίκαρδο να παντρεύεται το 2010 την Μαριάντζελα Παράβαλου.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ