Πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο: Αυτός ήταν ο πρώτος έρωτας της Άντζελας Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου: Οι θυελλώδεις σχέσεις της πριν τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της ελληνικής showbiz ήταν αυτός της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου. Ωστόσο η ηθοποιός είχε νωρίτερα και αυτή τις περιπέτειες της.

Η πρώτη ταινία που την καθιέρωσε ήταν η ελληνοβρετανική παραγωγή «Το Κορίτσι της Μάνης» που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. Σε μουσική Θόδωρου Αντωνίου και σενάριο Νίκου Γκάτσου, η Άντελα Γκερέκου υποδύεται μια νέα κοπέλα αποφασίζει να σπάσει τη συντηρητική νοοτροπία των κατοίκων της περιοχής της (Μάνη) και γίνεται τραγουδίστρια της όπερας.

Η Φωτογράφιση στο Play Boy το 1990 της απέφερε 8 εκατ. δραχμές. Η ίδια αναφέρει πως ίσως την απόφαση την πήρε σε μια στιγμή «ηλικιακής» τρέλας, όταν ζύγωνε τα 40 και είχε μόλις βγει το διαζύγιο από τον πρώτο της άνδρα, τον Ναπολέοντα Ξιραφά.

Άντζελα Γκερέκου: Η γνωριμία με τον Βοσκόπουλο

Ο πρώτος έρωτας και μετέπειτα σύζυγος της κας Γκερέκου ήταν ο Ναπολέων Ξιραφάς. Μέσα σε τρία χρόνια ήρθε το διαζύγιο. Για ένα χρονικό διάστημα είχε δεσμό με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και πολλοί υποστήριξαν πως αυτή η σχέση ήταν η αιτία του χωρισμού του μεγαλοεφοπλστή από την Αγάπη Βαρδινογιάννη.

Ο Τόλης και η Άντζελα πρωτοσυναντήθηκαν στο καμαρίνι του, στο «On the Rocks» της Βάρκιζας, με τον Βαρδινογιάννη μάλιστα να την οδηγεί στο καμαρίνι, για να τον γνωρίσει. Λίγους μήνες μετά οι δυο τους παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Τέρενς Κουίκ, αποκτώντας και μια κόρη, τη Μαρία.

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok