Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: «Παγωμάρα» και σκληρό το τέλος του Ιουλίου για τα 12 ζώδια

by Εύα Ζαχαριάδη

Λίτσα Πατέρα: Κακά τα μαντάτα για αυτά τα ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί και φέρνει «παγωμάρα» για τα 12 ζώδια. Πιο συγκεκριμένα το τέλος του Ιουλίου δεν θα είναι εύκολο για τα ζώδια. Έρχονται ατυχήματα και διαφωνίες.

Η αστρολόγος μίλησε για τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αποκαλύπτοντας ποιους τομείς θα ευνοήσει αλλά και πότε θα γίνει τοξική η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα, με την Άση Μπήλιου να μας προβληματίζει και για τον Αύγουστο.

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: «Παγωμάρα» και σκληρό το τέλος του Ιουλίου για τα 12 ζώδια

Λίτσα Πατέρα:Η πρόβλεψη της για το τέλος Ιουλίου

«Φίλοι μου, η Νέα Σελήνη στον αισιόδοξο Λέοντα, σε ευνοϊκή όψη με τον Δία (που βρίσκεται και πάλι σε ζώδιο της φωτιάς) θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, ενώ θα φέρει διάθεση με χαρά και αισιοδοξία. Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να το χαρούμε, ωστόσο προσοχή στις μετακινήσεις, όσο και στις εντάσεις που αφορούν στις σχέσεις.

Η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα, σε δυσαρμονική όψη με Άρη-Ουρανό θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις και αναταράξεις στην επικοινωνία (προσοχή στα παιδιά). Η όψη αυτή θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια τα όποια κακώς κείμενα υπάρχουν σε τομείς όπως τα Μ.Μ.Ε. Σχέσεις θα μπορούσαν να διαρραγούν. Προσοχή λοιπόν σε σφοδρές διαφωνίες, αλλά και σε ατυχήματα. Στο τέλος Ιουλίου δημιουργείται μια ιδιαίτερα τοξική ατμόσφαιρα…», έγραψε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν