Προετοιμάζεται για μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση για το φύλο του μωρού

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση του με αφορμή την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, όπως αποκάλυψε η instagrammer μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της. Παρά τις κακές γλώσσες που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε απευθείας επί της εγκυμοσύνης, οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν μια χαρά και αν κρίνουμε από το νέο του story στο Instagram, προετοιμάζεται για να γίνει πατέρας, ότι φύλο και να βγει το μωρό.

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη όπως έχει γίνει γνωστό διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, που την κρατάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και μακριά από την παλιά της πολυάσχολη ζωή. Έχει παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, ενώ έχει πολύ συχνά ζαλάδες, ναυτίες και εμετούς. Η μοναδική της ευχή σε πρόσφατο story της ήταν να μπορέσει να είναι καλά σε λίγες μέρες προκειμένου να μπορέσει να γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα δύο φύλα

Ο Αλεξάνδρου λοιπόν στο νέο του story δημοσίευσε μια φωτογραφία από site για μαμάδες που παρουσιάζει τις σχέσεις των μπαμπάδων για τα αγόρια και τις σχέσεις του με τα κορίτσια. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια σπόντα για το φύλο του μωρού του με την Τούνη δεδομένου ότι από αυτόν το μήνα και μετά θα μπορέσουν να το μάθουν, ή αν δείχνει κάποια προτίμηση σε αγοράκι και κοριτσάκι, ωστόσο ότι και να βγει ευχόμαστε να είναι γερό και να το χαρούν!

Προετοιμάζεται για μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση για το φύλο του μωρού

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν