Προσγείωση στο άψε-σβήσε: Η πιο σύντομη πτήση στην Ελλάδα που διαρκεί 20 λεπτά και πρέπει να κάνεις μια τουλάχιστον φορά

Πτήση: Ποια είναι η γρηγορότερη πτήση

Ένα από τα συντομότερα και ομορφότερα ταξίδια είναι αυτό που πραγματοποιείται μέσα σε 20 μόλις λεπτά και επί της ουσίας πετάς στον αέρα για 5 λεπτά. Πιο αναλυτικά, αν αθροίσουμε όλο το χρόνο της επιβίβασης, της πτήσεις και της αποβίβασης θα χρειαστείς 20 λεπτά στο σύνολο για να βρεθείς στον προορισμό σου!

Πτήση: Προσγείωση και απογείωση μέσα σε 20 λεπτά

Πρόκειται για την πανέμορφη πτήση  που θα σε οδηγήσει κάπου στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Κάσο και την Κάρπαθο, νησιά τα οποία απέχουν μεταξύ τους 19,3 χιλιόμετρα και παρέχουν αεροπορική σύνδεση.

Το αστραπιαίο αυτό ταξίδι πραγματοποιείται με μικρότερα, σε μέγεθος, αεροπλάνα, καθώς το αεροδρόμιο της Κάσου βρίσκεται δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αφήνουν από το χέρι τους την κάμερα κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, την οποία δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Όσο για τα αεροπορικά ταξίδια που κατέχουν το τίτλο των συντομότερων του πλανήτη;

Αυτά δεν είναι άλλα από το Caye Chapel στο Caye Caulker στην Καραϊβική, που τα χωρίζουν 2 λεπτά στον αέρα και το Westray στο Papa Westray στη Σκωτία, με μόλις 47 δευτερόλεπτα να τα χωρίζουν μεταξύ τους.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα