«Προσβάλλεται με βάναυσο τρόπο η προσωπικότητά μου»: Γεμάτη οργή η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα

«Προσβάλλεται με βάναυσο τρόπο η προσωπικότητά μου»: Το ξέσπασμα της ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα

Στα πλαίσια της πολύκροτης υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, έχουν δημιουργηθεί μια σειρά από δημοσιεύματα και αναφορές για την ιατροδικαστή, Χριστίνα Τσάκωνα. Η ίδια ξεσπά μέσα από μια ανοιχτή επιστολή.

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, μιλάει για προσβολή της προσωπικότητάς της και κάνει λόγο για αναστάτωση που έχουν επηρεάσει και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Αφορμή οι φωτογραφίες που συνοδεύουν άρθρα και αναφορές για εκείνη, για την υπόθεση από την Πάτρα, τον θάνατο της Μαλένας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ιατροδικαστής διαμαρτύρεται έντονα χωρίς όμως να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες είχε δώσει κατάθεση στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, που κινούν τα νήματα στη μεγάλη έρευνα.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα – «Προσβάλλεται με βάναυσο τρόπο η προσωπικότητά μου»

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα αναφέρει: «Ήδη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά και με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες, επ’ αφορμή και στο πλαίσιο της «υπόθεσης Πισπιρίγκου», έχει ληφθεί από τα κλειστά προφίλ μου στα social media η εικόνα μου, που κοινοποιείται σε δημοσιεύματα (στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο) και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Αυτές οι φωτογραφίες, όχι μόνον έχουν ληφθεί κατά τον ανωτέρω παράνομο τρόπο, αλλά, επιπλέον, έχει γίνει σκόπιμη επιλογή συγκεκριμένων εξ αυτών έτσι, ώστε από τον συνδυασμό των χρησιμοποιούμενων εικόνων μου, με το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων και των τηλεοπτικών εκπομπών, να προσβάλλεται με βάναυσο τρόπο η προσωπικότητά μου, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσβολή του φύλου μου.

Η χρήση της εικόνας μου, μάλιστα δε των συγκεκριμένων φωτογραφιών, αφενός μεν δεν εξυπηρετεί κανέναν δημοσιογραφικό σκοπό, ούτε και την ενημέρωση του κοινού από τον (έντυπο και ηλεκτρονικό) Τύπο και την τηλεόραση, αφετέρου δε προκαλεί ιδιαιτέρως μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνον σε εμένα, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας μου, ιδίως δε στα δύο ανήλικα τέκνα μου.

Επειδή, η κτήση και χρήση της εικόνας μου εγένετο με παράνομο τρόπο και συνιστά αστική και ποινική αδικοπραγία και προσβολή της προσωπικότητάς μου, υπό τους όρους μάλιστα που πραγματοποιείται, αφού ουδέν δημοσιογραφικό σκοπό εξυπηρετεί. Επειδή, με την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ για την προαναφερόμενη συμπεριφορά και ΣΑΣ ΚΑΛΩ να παύσετε την ως άνω παράνομη συμπεριφορά, ήτοι την χρήση των συγκεκριμένων φωτογραφιών.»

Related posts

Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια ο Νίκος Καρακούκης – «Από τι πέθαναν τα παιδιά; Τα πήρε η κακιά μάγισσα;»

Η αιτία που οδήγησε την 9χρονη Τζωρτζίνα στον θάνατο: Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Μπουζιάνη – Ενδεχόμενο εκταφής της

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναψε λαμπάδες των νεκρών παιδιών μέσα στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού

«Στην αρχή η γυναίκα μου δεν με είδε θετικά» – Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Λεών για τη σύζυγο και τον γιο του

Yπόθεση Πάτρας: Ο Γρηγόρης Λέων δείχνει με ένα σκίτσο πως δολοφονήθηκε η Μαλένα

«Το πανάκι με το αίμα βρέθηκε μέσα στο στόμα του βρέφους»: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Ίριδας

Κελάηδησε το πισπιρίνι: Ο τρόπος που έδωσε την κεταμίνη, νέα στοιχεία-φωτιά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ανδρέας Ηλιάδης για Πισπιρίγκου: “15 αμπούλες κεταμίνης χρησιμοποιήθηκαν στη Τζωρτζίνα. Αδύνατον να έκλεψε τέτοια ποσότητα από το νοσοκομείο”

Νέοι ισχυρισμοί Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν το παιδί»