Πρώτο ραντεβού: Κοπέλα βγήκε χωρίς λεφτά κι ο συνοδός της την άφησε νηστική

by Τόνια Τζαφέρη
Πρώτο ραντεβού: Κοπέλα βγήκε χωρίς λεφτά κι ο συνοδός της την άφησε νηστική

Η δημόσια εξομολόγηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 Ο συνοδός της αρνήθηκε να πληρώσει το φαγητό και παρήγγειλε μόνο για εκείνον… το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για την νεαρή κοπέλα να πει όσα σκεφτόταν σε ένα βίντεο, το οποίο στην συνέχεια δημοσίευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Και τώρα πλέον έχει γίνει viral, με εκατομμύρια σχόλια.

Αποκάλυψε ότι ο άντρας που βγήκε ραντεβού μαζί του αρνήθηκε να πληρώσει για το γεύμα της, καθώς εκείνη είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της.

Όπως εξήγησε στο σχόλιο του βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ήταν το πρώτο ραντεβού τους και ήταν εκείνη που του είχε ζητήσει να βγούνε.

«Δεν είχα λεφτά μαζί μου, οπότε αυτός αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» λέει η νεαρή κοπέλα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας απολαμβάνει το γεύμα του, ενώ η γυναίκα κάθεται άβολα, χωρίς να έχει τίποτα μπροστά της στο τραπέζι.

«Να βγω ξανά μαζί του;» ρώτησε η νεαρή κοπέλα τους χρήστες του TikTok, ζητώντας την άποψή τους για το μέλλον της σχέσης της με τον νεαρό άντρα.

Το βίντεο πολύ σύντομα έγινε viral και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 6,5 εκατ. views, με τους χρήστες, ωστόσο, να εμφανίζονται διχασμένοι για το περιστατικό.

Το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή κοπέλα από το πρώτο ραντεβού

@heydiberber Dating in fresno be like ? … #559fresno #fresno #couples #boyfriend ♬ original sound – LICKMYFASHION

«Εάν σε είχε καλέσει εκείνος να βγείτε, τότε θα έπρεπε να πληρώσει αυτός. Εάν του ζήτησες εσύ, θα έπρεπε να εσύ να πληρώσεις» λέει μια γυναίκα που είδε το βίντεο.

«Προσωπικά, προσφέρομαι να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού, αλλά γνωρίζοντας ότι το ραντεβού σου προέκυψε περιμένοντας να περάσεις τσάμπα… αυτός θα έπρεπε να ρωτάει αν θα πρέπει να ξαναβγεί μαζί σου» λέει από την πλευρά του ένας άντρας σχολιαστής.

«Θα πρέπει πάντα να έχεις λεφτά μαζί σου για έκτακτες ανάγκες. Τι θα γινόταν, εάν σε παρατούσε εκεί;» ρώτησε ένας άλλος σχολιαστής.

«Ποιος πάει σε ραντεβού χωρίς λεφτά;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης.

«Εάν είσαι άφραγκη, απλά πες το!» συμβούλευσε ένας άλλος.

«Οι άντρες πρέπει να πληρώνουν, αλλά τα κορίτσια δεν θα πρέπει να το περιμένουν. Και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι προετοιμασμένες» ανέφερε ένας άλλος.

Πρώτο ραντεβού: Κοπέλα βγήκε χωρίς λεφτά κι ο συνοδός της την άφησε νηστική

Προτεινόμενα