Ψηλή, μελαχρινή και αδύνατη η κόρη του Λάκη Λαζόπουλου: Εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμα της

Λάκης Λαζόπουλος: Η νεαρή κόρη του παρουσιαστή αποφεύγει τα «φώτα» και είναι χαμηλών τόνων

Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός έχει αποκτήσει μια κόρη και μια οικογένεια την οποία έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο των media, προσπαθεί να κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την οικογένειά του.

Ο ίδιος μετά την απώλεια της συζύγου του είναι πλήρως αφοσιωμένος στην κόρη του, Μαριέλλη. Η Μαριλού, όπως την φωνάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και όπως κάθε κόρη, είναι και η αδυναμία του μπαμπά της. Η νεαρή κόρη του παρουσιαστή αποφεύγει τα «φώτα» και είναι χαμηλών τόνων.

Με τι ακριβώς ασχολείται η κόρη του Λάκη Λαζόπουλο

Η Μαριέλλη Λαζοπούλου εργάζεται σε εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και αναμένεται το όνομά της να φιγουράρει στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές. Ήδη όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην Espresso, η Μαριέλλη Λαζοπούλου είναι πίσω από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Αν», αλλά είχε συμμετάσχει και ως executive producer και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ