«Ψωμόλυσσες! Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;»: Έξαλλη η Τούνη με την Aegean

Στο στόχαστρο για μια ακόμη φορά η ξανθιά influencer εξαιτίας της συμπεριφοράς της

Ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη – Αθήνα ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια, ύστερα από βίντεο που ανέβασε κάνοντας τα δικά της παράπονα για την αεροπορική εταιρεία.

Αντιδράσεις έχουμε και πάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη συμπεριφορά της influencer, Ιωάννας Τούνη, στο αεροδρόμιο, κατά ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, καθώς, αμφισβητώντας τους κανόνες που επικρατούν διεθνώς για τα αεροπορικά ταξίδια, θεώρησε «ασέβεια» το γεγονός ότι της ζήτησαν 40 ευρώ για τα δύο κιλά παραπάνω που ζύγιζε η χειραποσκευή της. Η Ιωάννα Τούνη έκανε μάλιστα και δημοσκόπηση στο Instagram για να δει ποιος έχει τελικά δίκιο.

Ιωάννα Τούνη: Χαρακτήρισε την εταιρεία “ψωμόλυσσες”

Η Ιωάννα Τούνη, εξοργισμένη με τα 40 ευρώ που υποχρεούταν να πληρώσει, έκανε στόρι στο Instagram, χαρακτηρίζοντας την εταιρεία «ψωμόλυσσες» και λέγοντας πως στην εταιρεία «έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά» και πως «πετάει μαζί της δυο φορές την εβδομάδα». Μετά από σκηνικό που ακολούθησε, ισχυρίζεται ότι πέταξε στους υπάλληλους 50 ευρώ και έφυγε.

Υπήρξαν αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, τονίζοντας πως η συμπεριφορά της Τούνη είναι καταδικαστέα, καθώς δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι της εταιρείας για τη… δημοτικότητα της influencer. Φυσικό επακόλουθο ήταν η Ιωάννα Τούνη να δεχθεί αρνητικά σχόλια για τη δήλωσή της.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024