Πυρ και μανία η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξεφτίλες. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Δημήτρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε μέσα από το Instagram για την ψευδή είδηση

Εκτός εαυτού βγήκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια τοποθετήθηκε μέσα από το Instagram της αλλά και μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Έξω φρενών έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σήμερα το πρωί μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά και το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι¨ το οποίο μετάδιδε την ίδια είδηση. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αρχικά μίλησε στην εκπομπή διαψεύδοντας την οποιαδήποτε εμπλοκή της με το συγκεκριμένο θέμα, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος που είχε μπει.

Ωστόσο, η είδηση είχε προλάβει ήδη να φτάσει στα αυτιά των συγγενών της που ταράχτηκαν. Αυτό έκανε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και μέσα από ένα Insta story που έκανε ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η παρέμβαση της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” η οποία έκανε λόγο για μια κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κοπέλα αυτή την ώρα που συνομιλούσε με μια φίλη της στο τηλέφωνο φέρεται να είπε “δεν αντέχω άλλο, δε θέλω άλλο τη ζωή μου”.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο ξενοδοχείο που φέρεται να έμενε το μοντέλο, την εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος και την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Το ρεπορτάζ με κάθε επιφύλαξη ανέφερε πως το μοντέλο αυτό είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Εκείνη την ώρα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και αρκετά εκνευρισμένη διέψευσε την είδηση.

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω μου. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Aν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Για όνομα του Θεού.

Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και ανέβηκα για να συζητήσω. Υπήρξε ένα περιστατικό αλλά όχι με μένα, με μια άλλη κοπέλα. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ, Με πήρε ο Δημήτρης και έπαθα σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω. Δε με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε;» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της με τον καλό της φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην εκπομπή.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν