Πυρ και μανία η Βίκυ Καγιά: «Ε, όχι να βγάλουμε σκάρτη την Χατζηπαντελή, η κοπέλα είναι σταρ»

Βίκυ Καγιά: Η στήριξη στην Χατζηπαντελή και τα «καρφιά» σε πρώην κριτές

Οι auditions έχουν τελειώσει και τα γυρίσματα του GNMT μέσα στο σπίτι έχουν ήδη αρχίσει. Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά είναι ενθουσιασμένη με τους νέους κριτές αλλά και πικραμένη για τα σχόλια που ακούγονται για την Σοφία Χατζηπαντελή.

Οκύβος ερρίφθη και λίγα μόνο 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την νέα κριτική επιτροπή του GNTM και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου. Και αυτά δεν είχαν μόνο χαρά, αλλά και αρκετά σχόλια που αφορούσαν τη νέα guest κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή. Η Βίκυ Καγιά ξεσπάθωσε για τις κριτικές και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα της συνεργάτη με πολύ δυναμικό τρόπο.

«Η κοπέλα είναι σταρ. Ας σταματήσουμε το body shaming»

Η Βίκυ Καγιά από την πρώτη στιγμή έδειχνε χαρούμενη, όχι μόνο για την δική της επιστροφή σε ένα τηλεοπτικό project που φέρει την σφραγίδα της, αλλά και για την πλήρη ανανέωση του GNTM. Λίγες μόνο ώρες μετά το πρώτο γύρισμα, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό της, ξαφνικά…συννέφιασε όταν την πληροφόρησαν για όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω ακούσει τις κριτικές, αλλά όχι να βγάλουμε σκάρτη την Σοφία. Η Σοφία είναι σταρ. Ας σταματήσουμε όλο αυτό με το body shaming…δεν το μπορώ. Ήταν δική μου επιλογή η Σοφία».

Βίκυ Καγιά: Ρίχνει τα καρφιά της για Σκουλό και Μπράτη

Η Βίκυ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική όταν δήλωσε πως δεν επικοινώνησαν μαζί της οι παλαιοί κριτές για να της ευχηθούν καλή επιτυχία. Ωστόσο τόσο με τον Άγγελο Μπράτη, όσο και με τον Δημήτρη Σκουλό γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχουν φιλικές σχέσεις. Εκτός αν υπάρχει κάτι, το οποίο έχει συμβεί και έχει φέρει την ρήξη στην σχέση τους. Όσο για την Σοφία Χατζηπαντελή, τα στελέχη τόσο της παραγωγής όσο και του καναλιού, είναι ενθουσιασμένοι μαζί της μετά τα πρώτα γυρίσματα. Φυσικά η παρουσία της, αφορά μόνο τις οντισιόν.

Πάντως οι κριτές και οι coach έχουν ήδη δημιουργήσει μία ωραία παρέα μεταξύ τους και με την Βίκυ είχαν χθες το βράδυ και την πρώτη τους βραδινή έξοδο.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη