Πυρ και μανία ο Σταύρος Γεωργάς: «Βγήκα με 1000 γυναίκες και με εκδικούνται»

by Newsroom i-diakopes.gr
Πυρ και μανία ο Σταύρος Γεωργάς: «Βγήκα με 1000 γυναίκες και με εκδικούνται»

Σταύρος Γεωργάς: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα

Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως «γύπα» του TikTok όταν πριν από ένα μήνα άρχισαν να βγαίνουν τα εκατοντάδες και πανομοιότυπα ηχητικά μηνύματα που είχε στείλει σε γυναίκες. Σήμερα, το πρωί της Πέμπτης, ο Σταύρος Γεωργάς βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για το σούσουρο που ξέσπασε.

Ο ίδιος ισχυρίζεται, «οι γυναίκες αυτές τον έχουν διαβάλλει», δημοσιεύοντας τα μηνύματά του χωρίς τη συναίνεσή του.

«Το έκανα χρόνια αυτό, περίπου 8 χρόνια. Για να το κάνω σημαίνει ότι έχω επιτυχία», υποστήριξε αρχικά, ενώ ανέφερε πως από τις 6.000 γυναίκες, στις οποίες έστειλε μήνυμα, βγήκε με τις 1000, εκ των οποίων κάποιες ήταν και παντρεμένες.

«Προφανώς και μου απαντούσαν. Έχω χιλιάδες απαντήσεις. Πάρα πολλές γυναίκες έχουν βγάλει όλα αυτά για μένα κι είναι ψέμα. Έχουν σβήσει πάρα πολλά μηνύματα και φαίνεται πως μιλάω μόνος μου. Υπάρχει μια παρεξήγηση, είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει. Δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000. Έχω βγει περίπου με 1.000. Τι Σπαλιάρας λένε;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταύρος Γεωργάς παρουσιάζει τον εαυτό του ως «το θύμα αυτής της ιστορίας», ενώ αναφέρει πως οι γυναίκες αυτές προσπάθησαν να τον εκδικηθούν, σβήνοντας τις απαντήσεις τους.

Πυρ και μανία ο Σταύρος Γεωργάς: «Βγήκα με 1000 γυναίκες και με εκδικούνται»

Ο Σταύρος Γεωργάς απαντάει γιατί έστελνε το ίδιο μήνυμα

«Έχω αρχές από την οικογένειά μου, ό,τι έχω κάνει με κάποια γυναίκα είναι με συναίνεση. Είμαι θύμα σε αυτή την ιστορία. Όλο αυτό που έχει γίνει με το όνομά μου, έχει γίνει χωρίς τη συναίνεσή μου και με έχουν διαβάλει πολλές γυναίκες με τα ηχητικά τα δικά μου, τα οποία είναι ιδιωτικά», ανέφερε.

«Χωρίς τη συναίνεσή μου το ξαναλέω αυτό. Αυτό έγινε, γιατί έλεγα ένα ηχητικό σε όλες, στην καθεμία με άλλο όνομα. Δεν τις γνώριζα, γινόταν ένα follow, γινόταν follow back και έστελνα το μήνυμα», συμπλήρωσε ο 36χρονος.

Ωστόσο, τόνισε πως παρά την επιμονή του να έρθει σε επαφή με τις κοπέλες, σκοπός του δεν ήταν να κάνει σχέση, αλλά να περάσει καλά μόνο για μια βραδιά. Όταν τον ρώτησε η Άρια Καλύβα ότι «για να το κάνετε αυτό, σημαίνει ότι κάνετε αντικειμενοποίηση των γυναικών», εκείνος απάντησε ότι «απλώς αγαπάει τις γυναίκες».

Προτεινόμενα