“Hθοποιοί τέτοιου βεληνεκούς να μη συγκαλύπτουν εγκληματίες”: Η Soula Glamorous εναντίον της Σμαράγδας Καρύδη

“Ζητώ συγγνώμη αν έκανε ”dog shaming”

Ο πανικός δημιουργήθηκε έπειτα από μία ανάρτηση που έκανε η Soula Glamorous, η οποία με ένα story της συνέβαλε ώστε οι χρήστες του Instagram να σκεφτούν πιο πονηρά για το παιχνίδι που είχε ο σκύλος της ηθοποιού, με αποτέλεσμα η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες να αποκτήσει σχεδόν 500 σχόλια.

Πιο αναλυτικά η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση με τοποθέτηση προϊόντος και σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, στο πίσω μέρος της εικόνας, φαίνεται και ο σκύλος της, ο οποίος έπαιζε με ένα κόκκινο παιχνίδι που πολλοί έκαναν λόγο ότι επρόκειτο για δονητή.

Από την πλευρά της, η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε απάντηση στην Soula Glamorous μέσω του σκύλου της, του Γιάννη και τώρα ήρθε η σειρά της influencer να απαντήσει ξανά, μιας και ένας ακόλουθός της, την κάλεσε να ζητήσει συγνώμη από τη γνωστή ηθοποιό.

«Πού ακριβώς ήμουν προσβλητική; Επειδή έκαναν ζουμ στον σκύλο; Γιατί ούτε κάτι υπονόησα, ούτε κάτι έγραψα. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί τέτοιου βεληνεκούς θα έπρεπε να ασχολούνται με όντως σοβαρά θέματα όπως είναι η παιδεραστία και οι βιασμοί και να μη συγκαλύπτουν εγκληματίες. Συγγνώμη αν έκαναν ‘dog shaming’ όπως ανέφερε», υπογράμμισε η Soula Glamorous σε Insta Story της.

Το συγκεκριμένο σχόλιο απευθύνεται στη Σμαράγδα Καρύδη, για τη στάση που κράτησε στο θέμα του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες για τις υποθέσεις βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε σχολιάσει τότε πως «στηρίζω τα θύματα κακοποίησης, αλλά δε μπορώ να χαρώ για την καταστροφή των άλλων».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα