Ραγδαίες εξελίξεις στο GNTM 5: Σούσουρο μεταξύ της παραγωγής και της Σοφίας Χατζηπαντελή

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοφία Χατζηπαντελή: Ταραχή στο κανάλι του Star για την επιστροφή της

Το πρόσωπο που έχει κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω του στον φετινό κύκλο του GNTM είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Η παραγωγή του ριάλιτι ξέρει πως η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει τα νούμερα τηλεθέασης με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και δεν πρόκειται να την αφήσει να φύγει έτσι.

Ωστόσο, η Σοφία αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν βρίσκεται στο παιχνίδι. Ο προγραμματισμός του ριάλιτι εξ’ αρχής την ήθελε στη θέση της κριτικής επιτροπής για λίγες εβδομάδες. Αυτές οι εβδομάδες λοιπόν έχουν περάσει, γιατί τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ παρά το γεγονός πως εμείς βλέπουμε ακόμα τα castings.

Ραγδαίες εξελίξεις στο GNTM 5: Σούσουρο μεταξύ της παραγωγής και της Σοφίας Χατζηπαντελή

Τα κορίτσια έχουν μπει ήδη στο σπίτι κι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες φωτογραφήσεις. Η Σοφία δεν είναι εκεί αλλά η παραγωγή σκέφτεται πως επιβάλλεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Η Σοφία φέρει αντιδράσεις με την συμπεριφορά της και οι αντιδράσεις οι συγκεκριμένες φέρνουν νούμερα στον σταθμό, οπότε… τέτοιο πρόσωπο δεν το αφήνεις! Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως σίγουρα θα την δούμε ξανά σε αυτή την καρέκλα, να σχολιάζει κάποια φωτογράφιση των κοριτσιών ή ακόμα καλύτερα να τους δίνει tips για το πως θα ανταποκριθούν σωστά σε κάποιο concept…

Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία της

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντέλη προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν