Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη για τον θάνατο του αγαπημένου της Άκης Τσοχατζόπουλου

by Τόνια Τζαφέρη

Βίκυ Σταμάτη: Συντετριμμένη η γυναίκα του γνωστού πολιτικού

Βίκυ Σταμάτη: Άκρως συγκινητική η πρώτη ανάρτηση που δημοσίευσε η Βίκυ Σταμάτη, μετά την είδηση θανάτου του Άκη Τσοχατζόπουλου στα 82 του χρόνια.

Λίγη ώρα λοιπόν αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η Βίκυ Σταμάτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από παλιά. Στην οποία κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους όταν ήταν ακόμα μωρό.

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (27/8), μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Πριν από τέσσερα χρόνια, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA.

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Τότε, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εξηγήσει πως η ζωή που έκανε δεν ήταν πολυτελής. Και πως όλα του τα βήματα τα άντεχε ο μισθός ενός υπουργού.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη. Τονίζοντας πως είναι αθώα και πως δεν έχει καμία ανάμειξη με όσα της προσάπτουν.

«Ήταν μία ψεύτικη διαρκής επίθεση εναντίον μου. Σε όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υπήρχε αυτό το πράγμα. Η δική μου ζωή είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Και της οικογένειάς μου. Ουδέποτε είχαμε σπατάλες, ούτε πολυδάπανη ζωή, ούτε μέσα, ούτε σπίτια, ούτε τίποτα. Αυτά που είχα, ήταν αυτά που αγόρασα. Έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ήταν η νόμιμη αγορά, διαφανής και έγκυρη» είχε πει αρχικά.

Ο ρόλος της Βίκυς Σταμάτη στην ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αναφερόμενος στον πολυτελή γάμο που έκανε στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είχε σχολιάσει: «Τον γάμο μου τον άντεχε ο μισθός ενός υπουργού. Πήγα τρεις ημέρες σε μία άλλη πόλη και παντρεύτηκα. Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Σπατάλες, δεξιώσεις κτλ. Ένα δείπνο ήταν, με 10-15 άτομα στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά τότε συνέτειναν στη σκόπιμη λασπολογία». Αναφορικά με τη Βίκυ Σταμάτη, είχε σημειώσει: «Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε δυσμενή μεταχείριση επειδή ήταν η γυναίκα μου».

επικαλούμενος προβλήματα υγείας και τον περασμένο Ιούλιο, διακομίσθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε γίνει γνωστή η περιπέτεια που έζησε με την υγεία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία νέα φωτογραφία με τον σύζυγό τη στέλνοντας για ακόμα μία φορά το δικό της μήνυμα.

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους και ποζάρουν στον φακό κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Σταμάτη έχει μοιραστεί κάποιο ιδιαίτερο στιγμιότυπο στο Instagram, ενώ δεν έχει διστάσει και να «λυγίσει».

«Stay Strong», δηλαδή «Μείνε δυνατός», ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα που την συνόδευε, ενώ πάνω στη φωτογραφία έγραφε «Συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo