Ραγίζει καρδιές και συγκινεί το διαδίκτυο: Αγόρι 5 ετών παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον Παράδεισο

Συγκινητικό βίντεο: 5χρονος παίρνει τηλέφωνο στον Παράδεισο για να βρει τη μαμά του

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο έπεσε στην αντίληψη μας και δείχνει ένα μικρό παιδί καλεί την αστυνομία για να βρει τη μητέρα του, η οποία είχε πάει πριν ημέρες στο νοσοκομείο. Τα τελευταία λόγια που άκουσε ο μικρός Jerry από τη μητέρα του ήταν τα εξής «Μείνε εδώ με τον αδερφό σου και να με περιμένετε». Ωστόσο, εκείνη δεν γύρισε.

Το βίντεο βασίστηκε σε αληθινή ιστορία. Είναι μία ταινία μικρού μήκους. Έχει κοινοποιηθεί πάρα πολλές φορές. Μετρά μήνες κυκλοφορίας. Ωστόσο, κάποιες μέρες πριν έκανε και πάλι έντονη την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό συνέβη, εξαιτίας των ημερών. Μάλιστα, γέμισε με δάκρυα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Η υπόθεση θέλει τον μικρό Jerry να καλεί το 911 ζητώντας βοήθεια. Δηλαδή, να βρει, η αστυνομία, τη μαμά του, η οποία βρίσκεται στον Παράδεισο. Ο ίδιος αναφέρει «Θέλω απλά να μου δώσει μια αγκαλιά». Ο Jerry θα έβρισκε τελικά τη μαμά του. Ο τρόπος ήταν ιδιαίτερος, αλλά έγινε χάρη στον αστυνομικό. Όσοι το είδαν, το είδαν και το ξαναείδαν. Επίσης, το βέβαιο είναι πως δεν ξέχασαν, αυτή, την αληθινή ιστορία.

Βίντεο από το τηλεφώνημα του 5χρονου Jerry στην αστυνομία

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα