Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις από την σύντροφο του Χρήστου Κουτέλα: «Έφυγες και με άφησες μισή»

by Τόνια Τζαφέρη

Χρήστος Κουτέλας: Βυθισμένη η οικογένεια και η σύντροφος του στον θρήνο

Τραγική είναι η είδηση για τον Χρήστο Κουτέλα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες ημέρα, βυθίζοντας την οικογένεια του και την σύντροφο του στον θρήνο και την θλίψη.

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις από την σύντροφο του Χρήστου Κουτέλα: «Έφυγες και με άφησες μισή»

Ο Χρήστος Κουτέλας «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 28/7, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Το πολύ δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε ο δίδυμος αδερφός του, Νίκος, μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί του Χρήστου Κουτέλα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν. Ανάμεσά τους και η σύντροφός του, Μαρία. Η ίδια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του συντρόφου της, με τις αναρτήσεις της στα social media να ραγίζουν καρδιές.

Η σύντροφος του Χρήστου Κουτέλα τον αποχαιρετά, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

«Χρήστο Μου, μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου… και η αγκαλιά σου “κουμπώνει” μόνο με τη δικιά μου… Mα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια… ζωή μου… έφυγες τόσο σύντομα…Ψηλα στον Χριστούλη μας…».

«Χρήστος Κουτέλας… Ψυχή μου, δεν θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους, αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα, όσο αγαπούσες εμένα», σημειώνει η Μαρία, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους.

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις από την σύντροφο του Χρήστου Κουτέλα: «Έφυγες και με άφησες μισή»

«Με άφησες μισή… Εσύ ήσουνα το 3ο μου παιδί… ένα παιδί όλο παιχνίδια, πειράγματα, σκανταλιές, με ένα γέλιο που ακουγόταν χιλιόμετρα μακρυά και εγώ σε μάλωνα πάντα ενώ εσύ μόνο μ’αγαπούσες…», γράφει η Μαρία στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε από τις διακοπές τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo