Ρέα Τουτουνζή: Οι ακραίες δίαιτες, ο μυστικός γάμος, το παιδί που δεν έκανε, η απώλεια που την τσάκισε, η κατακραυγή και τα λευκά μαλλιά

Ρέα Τουτουνζή: Όλα τα άγνωστα κεφάλαια της ζωής της  

Στις 18 Μαΐου γεννήθηκε η Ρένα Τουτουνζή, η οποία το 1994 ήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Η ίδια μάλιστα με τα κοντοκουρεμένα της μαλλιά της και το ξεχωριστό της στυλ, κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία μοντέλα στη χώρα μας τη δεκαετία του ’90.

Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως έκανε και καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Το μοντέλο και ηθοποιός που είναι σήμερα 45 ετών, έχει κατά καιρούς απασχολήσει πολύ τις γυναίκες με τα μαλλιά της, αφού πάντα ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τα εγχώρια δεδομένα.

Η καλλονή Ρέα Τουτουντζή λάνσαρε το αντρικό κούρεμα και κατάφερε να το κάνει το signature look της, όταν ελάχιστες κυρίες-ειδικά επώνυμες- το τολμούσαν. Ακόμη, έχει πειραματιστεί αρκετά και με τα χρώματα που επιλέγει να τα βάφει κατά καιρούς, αφού την έχουμε δει με ουκ ολίγες αποχρώσεις.Ούσα λοιπόν για ακόμη μια φορά «μπροστά» και εντελώς ακομπλεξάριστη, η Ρέα έχει πλέον αφήσει εμφανείς τις άσπρες τρίχες της.

Ρέα Τουτουνζή: Οι ακραίες δίαιτες, ο μυστικός γάμος, το παιδί που δεν έκανε, η απώλεια που την τσάκισε, η κατακραυγή και τα λευκά μαλλιά

Ρέα Τουτουνζή: Η απόσυρση από το μόντελινγκ

Η απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ έγινε πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια. «Έκανα τον κύκλο μου σε αυτό, έζησα τη λάμψη, τη δόξα, πήρα καλά χρήματα, δούλεψα σκληρά και κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αποσυρθώ και να δώσω χώρο στο «νέο αίμα». Πρέπει να ξέρει κανείς τη στιγμή που οφείλει να ρίξει αυλαία και να δοκιμαστεί σε καινούργια νερά», σημείωσε πριν χρόνια.

H Ρέα Τουτουνζή όσο έκανε μόντελινγκ πρόσεχε πολύ τη διατροφή της και έκανε εξαντλητικές δίαιτες. Σήμερα, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, το σώμα της έχει αλλάξει.

«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που σταμάτησα το μόντελινγκ και, ναι, το σώμα μου έχει ήδη αλλάξει. Είμαι 1.80 ύψος και τότε ζύγιζα 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, αλλά «φυσιολογική» για μοντέλο. Σήμερα είμαι 62 κιλά και είμαι κανονική γυναίκα. Αφέθηκα, έφαγα-γιατί λατρεύω το φαγητό-και ζω φυσιολογικά» είχε πει η Ρέα Τουτουντζή.

Ρέα Τουτουνζή: Οι ακραίες δίαιτες, ο μυστικός γάμος, το παιδί που δεν έκανε, η απώλεια που την τσάκισε, η κατακραυγή και τα λευκά μαλλιά

Ρέα Τουτουναζή: Άγνωστα στοιχεία από την προσωπική της ζωή

Τον Οκτώβρη του 2012 η Ρέα Τουτουνζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μαντζούκη. Ο γάμος έγινε στις 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, με στενούς συγγενείς και φίλους!

Η Ρέα Τουτουντζή δεν  απέκλεισε την πιθανότητα, πως η απώλεια της μητέρας της να έπαιξε ρόλο στο να μην αποκτήσει και εκείνη τα δικά της παιδιά και παραδέχθηκε πως:

«O κάθε άνθρωπος κουβαλάει τη «βαλίτσα» του, την ιστορία του. Ίσως να είναι κάτι μέσα μου, που δεν θα ήθελα το παιδί μου να βιώσει, να πάθω κάτι εγώ και να το αφήσω. Νομίζω είναι πιο τίμιο και δίκαιο όταν ξέρεις μέσα σου ότι δεν θέλεις να κάνεις παιδί, από το να μην το κάνεις».

Σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις, η Ρέα Τουτουνζή μίλησε για την απώλεια της μητέρας της σε ηλικία μόλις 12 ετών, ένα γεγονός ιδιαίτερα σκληρό αλλά και βοηθητικό στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της σήμερα.

«Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Και αυτό κατά κάποιον τρόπο είναι γλυκόπικρο.

Με έχει κάνει όμως δυνατή, πολύ ευαίσθητη ως προς κάποια πράγματα στα οποία δείχνω κατανόηση, ωρίμασα πιο γρήγορα!

Μου λείπει πάρα πολύ! Μου λείπει ακόμα και τώρα που μιλάμε, στην καθημερινότητά μου. Είναι μια γλυκόπικρη αίσθηση, αλλά έπρεπε να συμβεί για να είμαι αυτή που είμαι σήμερα», έχει δηλώσει πολλές φορές η Ρέα Τουτουνζή.

Μιλώντας για τη σχέση της με την υποκριτική η Ρέα Τουτουνζή, δήλωσε πως ενώ είναι μια ιδιότητα που ενώ η ίδια αποδέχεται, δεν δηλώνει ποτέ ηθοποιός, καθώς όπως εξήγησε η Ρέα Τουτουνζή:

«Σέβομαι τους ανθρώπους που σπούδασαν, γιατί εγώ δεν έχω σπουδάσει. Και επειδή στην Ελλάδα ισχύει το «ό,τι δηλώνεις είσαι», δεν θέλω να είμαι σε αυτή τη γκάμα ανθρώπων και έχω έναν σεβασμό προς τους ανθρώπους και τους ηθοποιούς αλλά και τη δουλειά αυτή».

Η ίδια αποκάλυψε όλα τα επικριτικά και αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς λόγω του ότι έχει εργαστεί ως ηθοποιός, δίνοντας όμως τη δική της «πληρωμένη» απάντηση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν