Ρεγγίνα Καραμίχου: Η κούκλα κόρη του Γιώργου Καραμίχου έγινε 22 ετών και είναι ίδια ο μπαμπάς της

Ρεγγίνα Καραμίχου: Η κόρη του Γιώργου Καραμίχου που ζει στην Ολλανδία

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα επέστρεψε από το εξωτερικό όπου ζούσε και εργαζόταν, τα τελευταία χρόνια, για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Ήλιος”.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον Γιώργο Καραμίχο, είναι ότι εκτός από τον 7χρονο γιο του Ντιέγκο Τζον, έχει ακόμη μια κόρη, την Ρεγγίνα, η οποία σήμερα είναι 22 χρονών.

Την απέκτησε όταν ο ίδιος ήταν ακόμη 24 ετών και κάπως έτσι, σε αρκετά μικρή ηλικία, ήρθε αντιμέτωπος με ευθύνες και υποχρεώσεις. Όπως έχει πει στο παρελθόν, μπορεί να προέκυψε να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, αλλά το να είναι πατέρας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή είναι αρκετά φειδωλός, γι’ αυτό και κανείς δεν θα βρει φωτογραφίες του γιου του ή της κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκτός από μία που δημοσίευσε ο ίδιος το 2014.

Σε αυτή, φαίνεται πόσο γλυκιά είναι η κόρη του και φυσικά η αδυναμία του σε εκείνη. Όπως ο ίδιος σχολιάζει, τη φωτογραφία τη βρήκε στο κινητό του τηλέφωνο, όταν η κόρη του είχε κάνει κατάληψη σε αυτό.

Η Ρεγγίνα διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τη ζωή της στην Ολλανδία όπου ζει και σπουδάζει σχεδιασμό και ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ωστόσο, δεν παραλείπει να δείχνει την αγάπη που έχει για την Ελλάδα μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την επισκέπτεται και περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές, βλέποντας συγγενείς και φίλους.

Φωτογραφίες της Ρεγγίνας Καραμίχου, της κόρης του Γιώργου Καραμίχου

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη